Hurmaava Alyssa Milano säteilee mikroshortseissa – katso

Kesätyyli ei vaadi välttämättä roimasti asusteita tai hulmuavaa mekkoa – tämän todistaa näyttelijäkaunotar Alyssa Milano kesäisissä mikroshortseissaan.

Näyttelijä Alyssa Milano, 40, näyttäytyi New York Cityssä viikonloppuna valkoisissa mikroshortseissa ja sähäkässä turkoosissa paidassa todistaen sen, kuinka upealta hyvin yksinkertainen kesätyyli parhaimmillaan näyttää.

Useimmat valitsevat kesän juhliin mekon tai pitkän hameen siksi, mutta myös siistit shortsit voivat Milanon esimerkin mukaisesti olla pirteän juhlatyylin pohja. Milanon esimerkin mukaisesti shortsityylissä on syytä kiinnittää erityishuomiota kenkiin ja siihen, että asun yläosa on juhlien vaatimusten mukaisesti riittävän näyttävä ja siisti.

Milano oli yhdistänyt asukokonaisuuteensa vain yhden korun: näyttävä hopeinen rannekoru pilkisti silmään Milanon yksinkertaisesta asukokonaisuudesta. Tähden tyyli todistaakin sen, että vaikka kesä on tunnetusti korujen aikaa, ei jokaista asukokonaisuutta tarvitse kruunata lukuisin koruin, jotta kokonaisuus toimisi.

Lisää muodista Carrien päiväkirjat -sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja