Ferrari-pomolta yllättävä kommentti Sebastian Vettelistä – näkisi mielellään pahimman kilpailijan riveissä

Formuloiden nelinkertaisen maailmanmestarin Sebastian Vettelin ensi kauden suunnitelmat ovat yhä täysin auki. Vettelin Ferrari-ura päättyy heinäkuussa alkavan sesongin jälkeen. Hurjimmissa huhuissa Vetteliä on viety Ferrarin pahimman kilpailijan riveihin. 

Ferrarin mukaan se ja Vettel päätyivät yhteisymmärryksessä eri teille. Vettelin korvaaja on jo selvillä. Ferrari nappasi itselleen Carlos Sainzin McLarenilta.

Mutta minne Vettel päätyy?

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto otti tapaukseen varsin yllättävän kannan.

Binotton mukaan hän näkisi Vettelin mielellään Mercedeksen riveissä.

– Olen kuullut huhuja, että hän voisi päätyä Mercedekselle. Olisin erittäin iloinen hänen puolestaan. Ihan todella, Binotto totesi espanjalaisen Marcan haastattelussa.

Binotto tarkensi myös samalla sitä, että miksi Vettelin ja Ferrarin yhteistyö päättyy.

– ”Seb” oli meidän ykkösvaihtoehtomme. Sitten covid (koronaviruspandemia) saapui ja tilanne muuttui. Muun muassa budjettikaton tippuminen muutti meidän suunnitelmiamme. Samalla mietimme uutta autoa, joka tulee nyt vasta kaudella 2022. Näkemykset eivät enää kohdanneet, Binotto kävi läpi.

– Ferrari rakastaa Sebastiania kuljettajana ja persoonana. Hän osa talliamme ja projektiamme. Tuo ei ollut mikään helppo päätös, Binotto jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat