Hurjasti hoikistunut supertähti Adele rikkoi somehiljaisuuden hilpeällä kuvaparilla – juhli villisti kotonaan mekossa, joka käynnisti heti spekulaatiot

Kymmeniä kiloja laihtunut laulajatähti Adele julkaisi somessa kuvaparin, joka paljastaa käynnisti välittömästi spekulaatioita fanien keskuudessa.

Laulajatähti Adelen, 32, hoikistuminen on ollut kuluvan vuoden aikana otsikoissa ympäri maailmaa. Tähden on kerrottu laihtuneen jopa 45 kiloa, mutta hän ei itse ole esitellyt muodonmuutostaan omalla Instagram-tilillään.

Viikonloppuna Adele kuitenkin julkaisi pitkästä aikaa tuoreita kuvia itsestään. Instagramissa julkaistun kuvaparin perusteella Los Angelesiin asettunut tähti juhli kotioloissa fiilistellen kotonaan vanhaa keikkaansa telkkarista.

– Viisi siideriä alla, tähti paljastaa kuvatekstissään.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmetyvistä nuolista.

Toisessa kuvista rentoon kotiasuun sonnustautunut laulaja on napannut käteensä tuulettimen, kun taas toisessa hän eläytyy villisti musiikkiin mekossa, joka hänellä on yllään myös televisioruudulla nähtävässä keikkatallenteessa.

Kuvista uutisoivan Hello Magazinen mukaan kyseessä on Glastonburyn keikka vuodelta 2016. Kuva ja asuvalinta saivat fanit villiintymään välittömästi, kun kuvat tulivat eetteriin.

– Hän pukeutui tuohon mekkoon! Rehellisesti, rakastan häntä, eräs fani hehkutti.

– Adele, olet inspiroinut minua rakastamaan itseäni ja tekemään muutoksia vartalossani ja elämässäni. Olet niin kaunis ja rakastan sinua, toinen ylisti.

Laulaja oli edellisen kerran julkaissut kuvan itsestään toukokuussa, kun hän kiitti fanejaan synttärionnitteluista.

Kaikkia laulajan muuttunut olemus ei ole miellyttänyt, vaan hän on saanut osakseen myös ikäviä kommentteja. Huomio tuoreissa Instagram-otoksissa ei kuitenkaan keskittynyt pelkästään tähden muuttuneeseen ulkomuotoon, vaan sai monet spekuloimaan, onko Adelelta vihdoin tulossa uutta musiikkia.

Tähti nimittäin julkaisi ennen hilpeää kuvapariaan myös toisen kuvan, jossa hän oli niin ikään sonnustautuneena samaiseen konserttimekkoonsa.

– Uutta musiikkia? 

– Sinä todellakin aiot julkaista jotain uutta pian! Odotan innolla.

– Me tarvitsemme lisää Adele-musiikkia!

Laulajan menestynyt debyyttialbumi 19 julkaistiin vuonna 2008. Myös toinen studioalbumi, vuonna 2011 ilmestynyt 21, oli maailmanlaajuinen menestys. Edellisen albuminsa 25 Adele julkaisi vuonna 2015.

Lue myös:

    Uusimmat