Hurjassa vedossa oleva HIFK löi tiskiin tärkeitä sopimuksia – ykkösmaalivahti ja tähtihyökkääjä jatkavat

4:20
Kristian Vesalaisen jatkopahvi julkaistiin eilen, hän koki vaikeuksia Pohjois-Amerikassa – HIFK:ssa takalukot ovat auenneet

Jääkiekon SM-liigan kuntopuntarikunkku Helsingin IFK julkaisi jälleen jatkosopimuksen. Maalivahti Roope Taponen torjuu kumilaattaa jatkossakin pääkaupungissa. Myös Eetu Koivistoinen ja Juha Jääskä jatkavat seurassa. 

Taposen tuore jatkosopimus ulottuu kevääseen 2025 saakka. Taponen, 21, on ryöstänyt kuluvalla kaudella HIFK:n ykkösmaalivahdin tontin itselleen. 

29 ottelua kuluvalla kaudella pelannut Taponen on torjunut kiekkoja 91,9 prosentin varmuudella.

– En ollut ennen kauden alkua budjetoinut itselleni näin paljon pelejä ja se on ollutkin itselleni sitten positiivinen yllätys. Lisäksi iso juttu itselleni on ollut, että olen myös pystynyt pitämään oman tasoni pitkäjänteisesti tähänastisen kauden ajan, sanoo Taponen HIFK:n verkkosivuilla.

Myös hyökkääjät Eetu Koivistoinen ja Juha Jääskä jatkavat HIFK:ssa. Kummankin sopimus kattaa tulevan kauden. Kuluvalla kaudella Koivistoinen on nakutellut 45 ottelussa tehopisteet 13+14=27. Jääskä puolestaan 7+20=27.

HIFK on tällä hetkellä 14 ottelun mittaisessa pisteputkessa. Seuraennätys on 16 ottelua. 

Eilen torstaina HIFK julkaisi Kristian Vesalaisen jatkosopimuksen. NHL-kaukaloissakin vaikuttanut hyökkääjä jatkaa Helsingissä myös ensi kauden ajan. 

Kulttipelaaja Micke-Max Åsten puolestaan raapusti nimensä kaksivuotiseen jatkodiiliin alkuviikolla.

Juttuun täydennetty Juha Jääskän jatkosopimus klo 14:28.

Juttua täydennetty klo 13:25: Lisätty tieto Eetu Koivistoisen jatkosta. Otsikkoa muokattu tässä yhteydessä. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja