Tähtipelaaja jättää SM-liigajumbon – seurapomo myöntää: myös maalitykkiä houkuteltu muualle: "Totta kai"

2:26
Kristian Pospisil sai tästä taklauksesta neljän ottelun pelikiellon marraskuun lopussa.

SM-liigan runkosarjan pohjalle jumittunut SaiPa tiedottaa purkaneensa ulkomaalaistähtensä pelaajasopimuksen.

Kristian Pospisilin ja SaiPan tiet eroavat. Hyökkääjä pelasi SaiPassa 24 ottelua. Hän siirtyi Lappeenrantaan lyhyen Sveitsin visiitin jälkeen. SM-liigassa Pospisil on edustanut aiemmin Rauman Lukkoa reilut kaksi kautta.

SaiPassa slovakialainen ei onnistunut. 24 ottelussa syntyi 6+5=11 tehopistettä. Hyökkääjän uusi seura on Kometa Brno. Pospisil on Suomen mestari keväältä 2021.

– Tässä vaiheessa meille järkevin ratkaisu oli vapauttaa Kristian. Hän koki itsekin, ettei joukkueesta löytynyt sopivaa roolia, SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen toteaa MTV Urheilulle. 

Markkanen kertoo, että huimassa maalivireessä SM-liigassa tällä kaudella oleva Ville Meskanen on herättänyt kiinnostusta kuluvan sesongin aikana Lappeenrannan ulkopuolella.

– Totta kai hyviä pelaajia kysytään, Markkanen toteaa Meskasesta. 

15 osumaa iskenyt Meskanen ei ole onnistunut pitämään SaiPaa yksin maaleillaan mukana pudotuspelitaistossa. Joukkue on runkosarjan viimeisenä 33 pisteellä. Eroa pudotuspeliviivaan on kertynyt jo kymmenen pistettä. Taistelu ei kuitenkaan toimitusjohtajan mukaan ole ohi.

– Siihen pyritään niin kauan, kuin se on mahdollista. Luonnollisesti ymmärretään myös realiteetit, että se vaatii jo jonkinmoisen voittoputken, Markkanen kommentoi. 

Juttua muokattu klo 14.38: Lisätty tieto Kristian Pospisilin uudesta seurasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja