Hurjaa suitsutusta! Liverpool-legenda täysin hurmaantunut Huuhkajien Glen Kamarasta

6:15
Tulosruutu: Suomi kaatoi Irlannin Fredrik Jensenin osumalla.

Glen Kamara on noussut jalkapallon Skotlannin Valioliigaa johtavan Rangersin tärkeimpien pelaajien joukkoon. Viikonloppuna Rangers kaatoi paikalliskamppailussa Celticin, ja Kamara sai osakseen kovaa hehkutusta.

Myös Rangersin manageri, Liverpool-legenda Steven Gerrard kuuluu suomalaisen ihailijoihin.

– Hän oli loistava viikonloppuna, mutta minun nähdäkseni hän on ollut sellainen jo paljon pidempään, Gerrard sanoi BBC:n mukaan.

Gerrard sanoo suoraan, että haluaisi pidentää Kamaran vuoteen 2023 voimassa olevaa sopimusta pitääkseen kilpakosijat loitolla.

– Jos minä saisin päättää, vastaus olisi kyllä, Gerrard sanoo.

– Me haluamme Glenin pysyvän täällä niin pitkään kuin mahdollista, ja kaikki tietävät minun kantani asiaan.

Myos Suomen miesten maajoukkueessa hienosti esiintyneen Kamaran loisto-otteet on huomattu Skotlannin ulkopuolella ja miestä on viety vahvasti muun muassa Englannin Valioliigaan.

Kamara siirtyi Rangersiin vuonna 2019 Dundeesta. 

– Glen on ollut fantastinen heti alusta lähtien. Hän on kasvanut ja kehittynyt. Hän on parantanut otteitaan ja kuunnellut. Hänen pelaamisessaan on ollut osa-alueita, joita ajattelimme voivamme kehittää ja auttaa häntä tulemaan paremmaksi pelaajaksi, Gerrard sanoo.


– Mutta hän on työskennellyt hurjasti parantaakseen peliään pallollisena ja pallottomana. Hän on pelaa todella hyvin ja suurella itseluottamuksella.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja