Hurja yhteenotto jalkapallo-ottelussa – kolme valmentajaa heitettiin pihalle

Englannin jalkapallon Mestaruussarjan Stoken ja Barnsleyn välisessä ottelussa tunteet kuumenivat totaalisesti. Ottelun lopulla peräti kolme valmentajaa katseli punaista korttia. Itse ottelu päättyi 1-1-lukemiin.

Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun Stoken apuvalmentaja Dean Holden halusi nopean rajaheiton ja otti siksi pallon Barnsleyn päävalmentajalta Markus Schoppilta, jonka jaloissa pallo oli. Samassa tilanteessa Holden tönäisi Schoppia. 

TV-kuvissa nähtiin, kun useat valmentajat molemmilta puolilta alkoivat töniä toisiaan. Pelaajat saapuivat nopeasti paikalle ja yrittivät repiä valmentajia irti toisistaan. Useita tönäisyjä ja iskuja ehti kuitenkin vaihtua ennen tilanteen rauhoittumista.

Ottelun erotuomari jakoi tilanteesta kolme punaista korttia. Barnsleyn apuvalmentaja Joseph Laumann, Stoken Holden sekä Rory Delap heitettiin pihalle ottelusta. Stoken päävalmentaja Michael O'Neill kertoi ottelun jälkeen oman näkemyksensä tapahtuneesta.

– Yksi heidän valmentajistaan antoi iskun ja se aiheutti näkemämme reaktion. 20-30 ihmistä oli siinä mukana ja sen taustalla ei ollut muuta kuin se, että Dean Holden yritti hakea palloa jatkaakseen peliä nopeasti, O'Neill sanoi Stokesentialille. 

Stoke on seitsemän pelatun kierroksen jälkeen sarjassa viidentenä ja Barnsley sijalla 17.

Katso kahakka tästä linkistä. Yhteenotto videon loppupuolella.

Lue myös:

    Uusimmat