MotoGP-kisa suorana Subilla tänään – tähtikuljettaja povaa "hieman hulluutta" taisteluun

Argentiinan MotoGP-osakilpailu esitetään suorana tänään Subilla klo 20.40 alkaen. Ducatin Andrea Dovizioso ei usko, että paalulta starttaava Hondan Marc Marquez pääsee kilpaveljiltä helposti karkuun.

MAINOS

MotoGP-kausi C Morella!

Argentiinan GP:n lähetykset 30.-31.3.
Su: Osakilpailut Moto3 klo 17.45, Moto2 klo 19.05, MotoGP klo 20.55

Argentiinan MotoGP-osakilpailu ilmaiseksi myös Subilla ja mtv.fi-palvelussa!

C Moren sivuille tästä

Marquez nappasi eilen viidennen paalupaikkansa kuudesta Termas de Rio Hondon radalla ajetusta MotoGP-osakilpailusta. Hallitseva maailmanmestari löi Yamahan Maverick Viñalesin 0,154 sekunnin erolla.

Kolmanteen lähtöruutuun Argentiinassa yltänyt ja Qatarin avausosakilpailun kolme viikkoa sitten voittanut Dovizioso ei usko, että Marquez pääsee muilta karkuun.

– Marc on osoittanut, että hän on nopea jokaisella sektorilla, mutta myös Cal (Crutchlow) on väläyttänyt vauhtiaan. Odotan hieman hulluutta sekä häneltä että (Jack) Milleriltä, Dovizioso kommentoi Motorsport.comin mukaan.

– En usko, että Marc pääsee muilta karkuun, mutta en odota, että voimme myöskään toistaa Qatarin kaltaisen kisan. Mitä tahansa voi tapahtua, mutta en ole huolissani, italialainen jatkoi.

Suora lähetys Argentiinan MotoGP-osakilpailusta ilmaiseksi myös Subilla ja mtv.fi-palvelussa sunnuntaina klo 20.40 alkaen!

Lue myös:

    Uusimmat