Pelottava kolari Malesian Moto3-kilpailussa – 17-vuotias espanjalaiskuljettaja lensi pää edellä radan pintaan

Moto3-luokan Malesian osakilpailu sisälsi hurjia kaatumisia ja jännittävän taistelun voitosta.

Viidennellä kierroksella kilpailun kärkeen noussut Gabriel Rodrigo kaatui ja toisena ollut Tatsuki Suzuki joutui kaatamaan pyöränsä välttääkseen pahemman osuman. Taaempaa tullut Alonso Lopez ei kuitenkaan ehtinyt väistämään vaan espanjalainen osui Suzukin pyörään ja lensi pahannäköisesti pää edellä asfaltin pintaan.

Kuljettajat selvisivät tärskystä onneksi sen verran hyvin, että kaikki kykenivät kävelemään omin voimin pois radalta.

MotoGP-kausi C Morella!

Malesian GP:n lähetykset 2.-3.11.

La: Aika-ajot Moto3 klo 6.30, Moto2 klo 7.25, MotoGP klo 9.00

Su: Osakilpailut Moto3 klo 5.45, Moto2 klo 7.05, MotoGP klo 8.40

Aika-ajot ja osakilpailut suorana C More MAXilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Kilpailun voitosta käytiin tiukka taistelu aina viimeiseen mutkaan asti. Viime viikonloppuna Australiassa Moto3-luokan maailmanmestaruuden varmistanut italialainen Lorenzo Dalla Porta osoittautui jälleen vahvimmaksi voittaen nyt kolmannen kerran peräkkäin.

Toisena ruutulipulle ajoi Sergio Garcia ennen Jaume Masiaa. Albert Arenas oli pitkään palkintopallisijoituksessa kiinni, mutta viimeisessä mutkassa espanjalainen kaatui. Arenas selvisi kuitenkin vielä maaliin ja oli lopulta 12:s..

Red Bull KTM Ajo -tallin turkkilaiskuljettaja Can Öncü ei kyennyt hyödyntämään kahdeksan kuljettajan keskeytystä ja oli kisassa vasta 20:s.

Ennen Moto3-kilpailun alkua pidettiin minuutin hiljainen hetki lauantaina Asia Talent Cup -kilpailussa menehtyneen Afridza Munandarin muistolle.

Katso Moto3-kilpailun lopputulokset täältä (motogp.com).