Hurja moukarointi johti keskeytykseen – yhdysvaltalaisiskijä säilytti tittelinsä ja haluaa kehään todellisen legendan kanssa

Terence Crawford säilytti nyrkkeilyn välisarjan WBO-liiton mestaruusvyönsä ottelussa Kell Brookia vastaan. Crawford moukaroi Brookin keskeytyskuntoon Las Vegasissa käydyn ottelun neljännessä erässä.

Ottelun kehätuomari laski Brookille lukua neljännessä erässä, kun Crawfordin hurja oikea lähetti tämän köysiin. Brook kykeni vielä jatkamaan ottelua, mutta Crawford ei antanut britti-iskijälle mitään mahdollisuuksia.

Yhdysvaltalainen Crawford moukaroi Brookia usealla painavalla iskulla ennen kuin tuomari tuli väliin ja keskeytti ottelun. Näin Crawfordille voitto teknisellä tyrmäyksellä. Voit katsoa Top Rank Boxingin julkaiseman videon alta tai tästä linkistä.

Voitto oli tappiottomalle Crawfordille uran 37. Voitoista 28 on tullut tyrmäyksellä. 

Brook kärsi puolestaan kolmannen tappionsa. Kaikki ovat tulleet tyrmäyksellä. Voittoja Brookin listalla on 39.

Ottelun jälkeen Crawfordilla oli selkeä näkemys siitä, kenet hän haluaa kohdata seuraavaksi.

– Olen jo sanonut, kenet haluan. Haluan Manny Pacquiaon, Crawford sanoi Sky Sportsin mukaan.

Filippiiniläinen Pacquiao pitää tällä hetkellä hallussaan WBA-liiton mestaruusvyötä. 41-vuotias iskijä on urallaan voittanut maailmanmestaruuden ennätyksellisesti kahdeksassa painoluokassa.

Crawfordin mukaan ottelua Pacquiao vastaan oli jo järjestymässä, mutta koronaviruspandemia sotki suunnitelmat.

– Kaikki oli 95-prosenttisesti valmiina. Meillä oli ottelupaikka. Rahat olivat lähes kasassa. Se oli ainoa asia, jota vielä odottelimme.

Top Rank Boxingin promoottori Bob Arum antoi Crawfordille tunnustusta ottelun jälkeen. Arumin mukaan 33-vuotias Crawford näytti jälleen kerran, miksi hän on paras välisarjalainen maailmassa.

– Se oli dominoiva esitys todella hyvää nyrkkeilijää vastaan. Terence kuuluu niiden suurten välisarjalaisten joukkoon, joiden kanssa olen työskennellyt, Arum sanoi Sky Sportsin mukaan.


Lue myös:

    Uusimmat