Mainos

Huoneeseen lukittu tytär lojui päiviä kuoliaaksi jäätyneenä – vanhemmilta hyytävä perustelu

Japanissa poliisi on pidättänyt pariskunnan, joiden epäillään pitäneen tytärtään vuosia lukittuna huoneeseensa.

Tytär löydettiin kuoliaaksi jäätyneenä ja rajusti aliravittuna. Osakan prefektuurin poliisin mukaan 33-vuotiaan tyttären ruumis painoi vain 19 kiloa.

Poliisin mukaan vanhemmat pitivät tytärtään teini-ikäisestä lähtien lukittuna huoneeseen, mitä he perustelivat tämän mielisairaudella ja väkivaltaisuudella. He antoivat tyttärelleen ruokaa pikkuruiseen kolmen neliömetrin huoneeseen vain kerran päivässä.

Vanhemmat olivat asentaneet huoneeseen tuplaoven, joka aukesi vain ulkoapäin. Huoneessa oli valvontakamera ja siirrettävä wc-istuin, johon kiinnitetty letku johti pihalle sijoitettuun vesiastiaan.

He asensivat kotiinsa myös noin kymmenen kappaletta valvontakameroita ja korkean aidan. 

Vanhemmat huomasivat tyttärensä kuoleman viime viikon maanantaina, mutta ilmoittivat kuolemasta poliisille vasta lauantaina.

– Halusimme olla yhdessä tyttäremme kanssa, vanhemmat perustelivat myöhäistä ilmoitusta ruumiista.

Poliisi kertoo pidättäneensä vanhemmat laittomasta ruumiin hävittämisestä epäiltynä, mutta heille uskotaan nostettavan vakavampia syytteitä.

Japanissa asenteet henkisesti tai fyysisesti vammaisia kohtaan viime aikoina muuttuneet sallivammiksi, mutta vammaisten lasten vanhemmat saattavat yhä kokea syvää häpeää jälkikasvustaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.