Huomio, Frozen-fanit! Uuden lyhytelokuvan traileri julki – paljastuksia Annan ja Elsan väleistä

Vuonna 2013 ilmestynyt Frozen-elokuva mullisti prinsessatarinat ja keräsi miljoonia faneja ympäri maailman.

Frozenin jatko-osaa odotellessa faneja hemmoteltiin vuonna 2015 lyhytelokuvalla, joka kantoi nimeä Frozen Fever. Nyt faneille on luvassa lisää iloisia yllätyksiä, sillä Disney julkaisi eilen tiistaina trailerin elokuvalle Olaf’s Frozen Adventure.

Kyseessä on jälleen lyhytelokuva, joka on 21 minuutin mittainen. Lyhyestä kestosta huolimatta elokuvaan mahtuu jopa neljä uutta kappaletta. Elokuva julkaistaan 22. marraskuuta.

Trailerista näkee, että jääkuningatar Elsan ja prinsessa Annan elämä on muuttunut merkittävästi sitten ensimmäisen elokuvan. He tulevat hyvin toimeen keskenään, linna on avoin yleisölle ja Elsa on viimein sinut hyisten taikavoimiensa kanssa.

Sisarukset alkavat suunnitella lomaa mutta oivaltavat, ettei heillä ole yhteisiä perinteitä. Mukaan astuu sympaattinen lumiukko Olaf, joka alkaa etsimään siskoksille sopivaa perinnettä.

Lyhytelokuvassa ääninäyttelee alkuperäisestä elokuvasta tutut tähdet. Elsaa näyttelee Idina Menzel, Annaa Kristen Bell, Olafia Josh Gad ja Kristoffia Jonathan Groff.

– Olimme erittäin innoissamme, kuin saimme studiolle nämä upeat näyttelijät, jotka tuntevat hahmonsa läpikotaisin, apulaisohjaaja Stevie-Wermers-Skelton iloitsee tiedotteessa.

Disney tiedotti aiemmin tänä vuonna, että kokopitkä Frozen 2 -elokuva saapuu teattereihin marraskuussa 2019.

Katso traileri videolta artikkelin yläosasta!

Lähde: TeenVogue

Lue myös:

    Uusimmat