Huomasitko tätä? Cristiano Ronaldon kasvot nousivat otsikoihin

Kuvat kyynelehtivästä Cristiano Ronaldosta ovat puhuttaneet viime päivinä jalkapallon miesten EM-kisojen ympärillä. Bildin mukaan kyyneleiden lisäksi Portugalin supertähden kasvoissa on enemmänkin analysoitavaa.

Portugali eteni Sloveniaa vastaan pelatussa ottelussa rangaistuspotkukilpailun jälkeen puolivälieriin. Ronaldo oli epäonnistunut jatkoajan ensimmäisellä jaksolla rangaistuspotkussa ja murtunut kyyneliin tauolla. Hän onnistui kuitenkin ensimmäisenä laukojana pilkkukisassa, jonka Portugali voitti puhtaasti 3-0.

Nyt keskustelun aiheena on myös Ronaldon kasvojen ulkonäkö. Saksalaislehti Bild oli ottanut Münchenissä työskentelevään kauneuskirurgi Tom Wendeliin saadakseen ammattilaisen mielipiteen. Bild kirjoitti, että Ronaldon kasvot pysyivät paikoillaan, vaikka hän kyynelehti voimakkaasti ja erityisesti otsa pysyi sileänä.

Wendelin mukaan Ronaldon kasvoista voi nähdä useita erilaisia kauneushoitoja. 

– Hieno ja pienihuokoinen iho viittaa "hohtohoitoihin" C-vitamiinilla ja hyaluroni-tehosteilla. Pidän myös erittäin todennäköisenä, että hänellä on ollut botox-hoitoja silmien ympärillä, Wendel kertoi.

– Sitä voi myös nähdä selvästi, että hänen koko hammasrivistönsä on muuttunut täydelliseksi Hollywood-hymyksi, Wendel totesi.

Portugalin EM-turnaus jatkuu perjantaina, kun vastaan asettuu Ranska. Ronaldo on toistaiseksi ilman maalia turnauksessa.

Lue myös:

    Uusimmat