Huomaatko heti kaksimielisyyden? Teini julkaisi viattoman otoksen – Facebook poisti "rivon" kuvan

Karvattoman koiranpennun ulkomuoto aiheutti härskejä mielleyhtymiä.

Yllä olevalla videolla amerikkalaispoika esittelee paitaansa, joka ei ensisilmäyksellä vaikuta rivolta. Totuus on kuitenkin toinen.

Pieni meksikonkarvatonkoira, Dimitri, aiheutti paheksuntaa Facebookissa, kun karvapeitteetöntä koiraa erehdyttiin pitämään jonain aivan muuna. 

Dominic Ibaos, 16, julkaisi kuvan kolmen päivän ikäisestä pikkukoirastaan kädessään, mutta Facebookin eläinryhmässä kaksimieliset jäsenet ilmiantoivat "rivon" kuvan, ja se poistettiin.

Vasta tämän jälkeen Ibaos itse ymmärsi, että kuva todella saattoi jonkun mielestä muistuttaa koiran sijaan penistä.

– En tajunnut, että se näytti penikseltä, koska kun julkaisin sen ensimmäisen kerran Facebookissa, näin vain valokuvan viattomasta koiranpennusta, filippiiniläinen Ibao kommentoi tilannetta Metro-sivuston mukaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Parhaat naurut viikkoihin"

Tapaus aiheutti kuitenkin niin suurta hupia Twitterissä, että teinipojan raivo muuttui iloksi.

– Ensin tulin todella vihaiseksi hetkeksi, mutta minusta tuntuu nyt paremmalta, koska se oli ihmisten mielestä niin hulvatonta.

Facebook ilmoitti poistaneensa kuvan, koska se ei vastannut sen yhteisönormeja.​​​​​​​ Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Minut tekee iloiseksi se, että se oli ihmisistä niin hauskaa. Eräs henkilö kertoi minulle, että sai siitä parhaat naurut viikkoihin. 

Ibao kertoo, ettei karvattomia koiria juuri näe siellä, missä hän asuu.

– Rakastan sitä rotua.

Ibaon perheessä on 12 koiraa.

Lähteet: Metro, Mirror​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat