Mainos

Huoltoasemille pääsiäinen on kevään paras asiakaspiikki: "Henkilökuntaa palkattu reilusti lisää eivätkä suklaamunat pääse loppumaan"

Pääsiäisen ruuhkat alkavat näkymään jo keskiviikkoiltana huoltoasemilla. Pahin ruuhka-aika on torstai-iltana, sekä perjantai-aamuna kerrotaan huoltoasemilta eri puolelta Suomea.

Kolmessa eri maakunnassa sijaitseva liikenneasemaketju Jari-Pekka on tullut tutuksi matkaajille raittiina pysähdyspaikkana. Jari-Pekka asemilla ei myydä lainkaan alkoholia tai tupakkatuotteita. Jari-Pekan toimitusjohtaja Jari-Pekka Koponen kertoo pääsiäisen olevan heille yksi vuoden myynnin kohokohdista heti juhannuksen jälkeen.

–Hiihtolomat osoittivat, että taantuma on nyt takana ja ennuste pääsiäismyyntiin on kova. Nyt on satanut lunta, joten laskettelijoita on tulossa paljon. Ihmiset tietävät, että rinteet ovat auki, mikä on tälle pääsiäiselle hyvä uutinen. Kukkia ja pieniä tuliaislahjoja menee paljon, Koponen selventää.

Kuopiontien ja nelostien risteyksessä sijaitseva ABC Vaajakoski on varautunut hyvissä ajoin pääsiäisen ruuhkaan. Henkilökuntaa on palkattu reippaasti lisää ja suklaamunia on varastoitu niin etteivät ne pääse loppumaan.

–Tämä on meille merkittävä viikonloppu. Kyseessä on kevään ja kesäkauden avaus. Asiakkaiden ostoskäyttäytymisessä ei näy paljoakaan muutoksia verrattuna muihin ajankohtiin. Suklaamunia menee kaupaksi. Tänne tullaan tankkaamaan autoa ja itseään, kertoo Vaajakosken ABC:n apulaisliikennemyymäläpäällikkö Riitta Huikko.

Helsingistä 150 km päästä sijaitseva Heinolan Tähtihovi täyttyy pääsiäisenä messukeskusvierailijoista sekä mökkiläisistä. Helsingissä pääsiäisenä järjestettävä American Car Show näkyy Tähtihovin kevään parhaana asiakaspiikkinä. Tähtihovin kauppias Petri Vallin on varautunut pääsiäisruuhkaan yhdessä henkilökunnan kanssa hankkimalla erityisen paljon leipää ja paniineja.

–Sämpylää ja leipää menee todella paljon pääsiäisenä. Kaikki tuotteet, mitkä ovat nopeita ja helppoja menevät kaupaksi. Alkoholin myynti on vähentynyt huomattavasti kauppojen aukioloaikojen muuttuessa vapaaksi. Pääsiäisenä kaikki työntekijät saavat olla töissä, Tähtihovin kauppias Vallin kertoo tilanteesta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.