Hulvaton video: Sari Essayah sai kristillisten puoluekokousväen ulvomaan naurusta - "No, minä en aio näyttää omaani"

2:50

Jatkokaudelle ilman vastaehdokkaita valittu kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah hauskuutti puoluekokousväkeä Oulussa kiitospuheessaan. Essayahilla todettiin rintasyöpä noin kuukausi sitten, mikä sai hänet pohtimaan jatkosuunnitelmiaan ennen puoluekokousta.

Tunteikkaan alun jälkeen Essayah kevensi kiitospuheensa tunnelmaa huumorilla.

– On se aika harvinaista yhdessä puolueessa, että puheenjohtaja ja puoluesihteeri ovat yhtä aikaa saikulla (sairauslomalla) ja eduskuntaryhmän puheenjohtajaa uhkaa rikostutkinta, naureskeli Essayah.

Puoluesihteeri Asmo Maanselällä todettiin puhjennut umpisuoli pari viikkoa sitten ja eilen poliisi ilmoitti aloittaneensa esitutkinnan eduskuntaryhmän puheenjohtajan Päivi Räsäsen seksuaalivähemmistöjen Pride-marssia koskeneista kirjoituksista.

Essayah jatkoi tykitystään kertomalla oululaishotellissa pitämästään palaverista Asmo Maanselän kanssa. Essayah kysyi Maanselän vointia ja tämä nosti t-paitansa helmaa paljastaen näyttävän arven umpisuolileikkauksen jäljiltä.

– No, minä en aio näyttää omaani, olemme kuitenkin kristillisdemokraatteja, kertoi Essayah vastanneensa Maanselälle.

Puoluekokousväki suorastaan ulvoi naurusta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja