Mainos

Hulvaton kuva: Mollan uusi sänky vallattiin – pikkukoiran ilme kiteyttää täydellisen ketutuksen

Taivalkoskelaisen Jenna Juntusen Facebookiin lataama kuva todistaa, että aina ei todellakaan ole helppoa olla perheen pienin.

Sopu sijaa antaa, vaikka pienen Molla-koiran ilmeestä päätellen tilaa saisi ehkä olla hieman enemmän. Taivalkoskelainen Jenna Juntunen osti koiralleen Mollalle uuden pedin, mutta "yksiössä" alkoivat pian yllätys-tupaantuliaiset:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Isompi koira eli Manu kävi onneksi vain koeajamassa pedin todeten, että vähän on ahdasta ja luovutti suosiolla. Pedin todellinen omistaja Molla saa nyt viimein omia sen täysin itselleen, Jenna nauraa.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kuin Molla-koira joutuu jakamaan elintilaansa myös muille perheenjäsenille.

– Kaiken lisäksi Mollalle tuo petien lainaaminen vasten tahtoaan on käynyt ennenkin. Meidän perheessä on useampi koira. Tässä on porukan tänä vuonna 10 vuotta täyttävä vanhus Topi.

Mollan pedin täytyy olla erityisen mukava, sillä myös Juntusten perheen taapero on saanut siinä otettua makoisat unet.

– Tämä kuva on jo vähän vanhempi. Lapsi oli yhtenä yönä hävinnyt sängystään, mutta oli onneksi löytäny toisen nukkumapaikan Mollan pedistä.

– Onneksi isommat aina hetken päästä kyllästyvät ja jättävät pienemmät pedit rauhaan, mutta Mollan ilmeet ovat aina aika sanoinkuvaamattomia, kun joku hiippailee sen petejä kohti, Jenna nauraa.

Kuvat: Jenna Juntunen

***

3:48

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.