Hulvaton keskustelu – Gwyneth Paltrow ei tiennyt olleensa mukana Spider-Man-elokuvassa!

Gwyneth Paltrow ei tiennyt näytelleensä Spider-Man: Homecoming -elokuvassa.

Marvelin massiivinen elokuvauniversumi saattaa joskus hämmentää. Näin kävi ainakin Gwyneth Paltrowlle, jonka esittämä hahmo Petter Potts on ollut universumissa mukana aina sen alusta alkaen.

Paltrow vieraili Netlfixin uudessa The Chef Show -ruokaohjelmassa, jota juontaa Avengers ja Spider-Man -elokuvissa Happy-hahmoa esittävä Jon Favreau, joka on lisäksi ohjannut kaksi ensimmäistä Iron Man -elokuvaa sekä tuottanut useita muita Marvel-elokuvia.

Kokkaamisesta The Chef -elokuvan rooliaan varten valmistautuessaan innostunut Favreau tekee ohjelmassa ruokaa häntä valmentaneen huippukokki Roy Choin ja julkkisvieraan kanssa. Ensimmäisessä jaksossa Favreau, Choi ja Paltrow tekivät tämän Avengers-roolihahmon mukaan nimettyä ruokaa.

Keskustelu kääntyi Spider-Man: Homecoming -elokuvaan ja Favreau muisteli Paltrowtlle heidän molempien olleen elokuvassa, mutta näyttelijätär hämmentyi tiedosta.

– Muistatko, kun olimme Spider-Manissa? Favreau kysyy ohjelmassa Paltrowlta.

– Me emme olleet Spider-Manissa, tämä vastaa ylättyneenä.

Choi koittaa avittaa Paltrowlta lisäämällä elokuvan nimen olleen Homecoming, mutta näyttelijätär näyttää olevan satavarma siitä, ettei hän ollut elokuvassa mukana. Hieman hämillään oleva Paltrow sanoo näytelleensä vain Avengersissa.

Totuus valkeni Paltrowlle vasta, kun Favreau selitti hänen kohtauksensa auki. Paltrow näkyy lyhyesti elokuvan lopussa, jossa hän on pitämässä lehdistötilaisuutta.

– Se oli Spider-Man? Voi hyvä luoja, näyttelijätär parahtaa Favreaun selityksen jälkeen.

Vaikka Paltrow ei muista rooliaan, hän sai elokuvan lopputeksteissä paikan neljäntenä, heti Favreaun perästä. Hänen taakseen jäivät muun muassa huomattavasti suuremmissa rooleissa elokuvassa olleet Zendaya, Marisa Tomei ja Robert Downey Jr.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja