Hulvaton Instagram-tili pilkkaa täydellisiä somekuvia – tunnistatko itsesi näistä kuvauksista?

Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta sosiaalisessa mediassa vanha sanonta ei välttämättä aina päde.

Sorrutko sinäkin Instagramin pahimpiin kliseisiin? Näiden häpeällisten kuvien torjumiseen keskittyvä Satiregram esittelee Instagram-tilillään kaikkein pahimmat kliseet, jotka moni saattaa tunnistaa myös omalta tililtään.

Osuvat kuvat ovat yksinkertaisia käsin kirjoitettuja kuvatekstejä, jotka selittävät kaikkein suosituimpien somekuvien harvinaisen todenmukaisia taustoja.

Katso esimerkkejä alta.

”Kuva, jossa pitelen ystäväni chinchillaa vain jotta voin liittää postaukseen kuvatekstin ’chinchilling’.”

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

"Tässä on kuva kissastani. Oikeasti herätin kissan juuri ja pakotin hänet sängylleni vain, jotta saisin otettua tämän kuvan."

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

"Kuvassa on minun lisäkseni 15 tyyppiä, joita tuskin tunnen, ja olemme ahtautuneet pieneen keittiöön sattumanvaraiseen taloon. Pitelemme kaikki kädessämme punaista mukia tai shottilasia."

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

"Kuvassa on appelsiini, jonka halkaisin juuri kahtia ja halusin kaikkien näkevän sen myös. Joten tässä se on. "

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

"Peilikuva minusta seisomassa käsipainojen vieressä, jotka asetin lattialle kuvaa varten, jotta näyttäisi siltä, että olisin juuri lopetellut niillä treenaamisen, vaikka oikeasti olen täällä vain ottaakseni kuvia."

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Satiregram tarjoaakin vaihtoehtoisen tavan päivittää someen omasta elämästään. Satiregram-tilillä on Instagramissa lähes 160 000 seuraajaa.

Aiheesta kirjoitti ensimmäisenä City-lehti.

Lähde: Satiregram

***


Lue myös:

    Uusimmat