Huippusuosittu X Factor USA jatkuu: Taas etsitään uutta supertähteä

On taas aika löytää Yhdysvaltojen valovoimaisin laulaja tai lauluryhmä! Simon Cowellin hittishow X Factor USA jatkuu uusin jaksoin AVAlla la 21.9. klo 21.00.

Simon Cowell on kuluneen kesän aikana ollut otsikoissa yllättävän isyysuutisensa takia, mutta tulevan syksyn ajan hän sen sijaan nostattaa otsikoita metsästämällä Yhdysvaltojen seuraavaa supertähteä X Factor USA -sarjan kolmannella kaudella. X Factor USA:n uunituore tuotantokausi nähdään vain 1,5 viikon viiveellä Yhdysvaltojen esitysaikataulusta. Sarjaa esitetään AVA-kanavalla 21.9. alkaen lauantaisin ja sunnuntaisin klo 21.

Simon Cowell naisten piirittämänä

Tuomaripyödän takana on tällä kertaa kolme naista ja yksi mies. X Factor USA:n kolmannella kaudella Simon Cowell on tuomariston ainoa mies. Hänen lisäkseen uusi lupauksia etsivät ja valmentavat edelliskaudelta tuttu Demi Lovato, 21, sekä uusiksi tuomareiksi pestatut Destiny’s Child -laulaja Kelly Rowland, 32, ja latinohiteistään tunnettu Paulina Rubio, 42.

Cowell on ylpeä tuomarikollegoistaan ja innoissaan, kun on tänä vuonna naisten piirittämä.

– Hyvän tuomarikokoonpanon löytäminen on vähän kuin illalliskutsujen järjestäminen. Joskus kaikki menee nappiin, ja kaikilla on hauska ilta, ja joskus on tylsempää kuin odotit, Simon Cowell kommentoi Television Critics Associationin kesäkiertueella elokuussa 2013 viitaten viime vuoden tuomariin Britney Spearsiin.

– Tällä kertaa meillä on kasassa hyvin hauskat illalliskutsut! Simon kuvaili uutta tuomaristoa.

Meno kuin polttareissa

Myös viime kaudella ihastuttanut luonnonlapsi Demi Lovato on tyytyväinen, kun tuomaristossa on tänä vuonna kolme naista. Hänen mielestään meno kuvauksissa on ollut hulvattoman hauskaa ja rentoa.

– Välistä tuntuu kuin olisimme polttareissa. Kun söpö kundi astelee lavalle, istumme kaikki rivissä tuomaripöydän takana ja kiherrämme innostuksesta. Simon katselee vierestä kädet puuskassa ja on todella mustasukkainen, Demi Lovato kuvaili koelaulujen tunnelmia Foxin järjestämässä pressitilaisuudessa.

– Meidän naisten kuuluisi olla diivoja, mutta Simon Cowell on kyllä meistä se oikea diiva, Kelly Rowland paljasti samaisessa tilaisuudessa Simonin kiemurrellessa vieressä.

Kuka on valmiina tulikokeeseen?

Ohjelman kaava on tuttu, ensin käydään läpi koelaulut, jotka tänä vuonna on järjestetty Los Angelesissa, New Orleansissa, Charlestonissa, Long Islandilla sekä Denverissä. Koelauluista selvinneet kokelaat jatkavat kilpailua boot campille, jossa hermot ja taidot laitetaan entistä kovempaan tulikokeeseen. Tämän jälkeen tuomarit saavat kuulla, mitä ryhmää he valmentavat, ja lahjakkaimmat kokelaat pääsevät esittelemään taitojaan tuomareiden koteihin.

Myöhemmin syksyllä esitettäviin live-lähetyksiin tiensä selvittää vain kourallinen jokaisen tuomareiden suojatteja. Yhden heistä amerikkalaiset tv-katsojat äänestävät joulukuussa X Factor USA:n voittajaksi ja miljoonan dollarin levytyssopimuksen arvoiseksi. Sarjan juontaa toistamiseen Mario Lopez.

X Factor USA AVAlla 21.9. alkaen lauantaisin ja sunnuntaisin klo 21. Sarja on myös katsottavissa Katsomossa 7 vuorokauden ajan tv-ensiesityksestä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja