Huippusuoritukseen venynyt Renault-tähti Daniel Ricciardo vitsaili jälleen tallipomonsa tatuoinnilla – "Ehkä joku muu"

Daniel Ricciardo otti kauden toisen kolmossijansa Imolassa värikkäiden vaiheiden jälkeen. Tallipomo Cyril Abiteboul ei kuitenkaan aio ottaa toista tatuointia.

Ricciardo nousi monien vaiheiden jälkeen kolmanneksi Imolan osakilpailussa. Pitkään neljäntenä ajanut Ricciardo putosi virtuaalisen turva-auton aikana viidenneksi, kun Sergio Perez ehti Ricciardon eteen varikkopysähdyksensä jälkeen.

Ricciardo nousi kuitenkin yllättäen kolmanneksi, kun Red Bullin Max Verstappenin raju keskeytys toi turva-auton radalle. Perez kurvasi varikolle, mutta Ricciardo ei.

Ricciardo joutui kuitenkin vielä taistelemaan kolmossijasta AlphaTaurin Daniil Kvjatin kanssa, mutta Renault-tähti piti pintansa.

– En tiedä, mitä Maxille tapahtui, mutta se nosti meidät taisteluun. Kvjat tuli kuin tyhjästä viimeisillä kierroksilla. Kaksi palkintosijaa kolmessa kisassa. Kaikki tapahtui lopussa niin nopeasti, mutta se oli hauskaa, Ricciardo iloitsee.

Ricciardo ajoi kolmanneksi myös Eifelin GP:ssä hiljattain. Tuolloin tallipomo Cyril Abiteboul joutui ottamaan vedonlyönnin seurauksena itselleen tatuoinnin. Vaikka Ricciardo naarasi jo kauden toisen palkintosijansa, ei Abiteboul aio ottaa toista tatuointia.

– Itseasiassa hän sanoi, ettei aio ottaa toista tatuointia. Ehkä joku muu tiimistä (ottaa), Ricciardo myhäilee iloisena.

Lue myös:

    Uusimmat