Mainos

Huippumallin raju syyte: Cosby huumasi minut kahvin avulla

70-luvun huippumalli Beverly Johnson liittyy tv-veteraani Bill Cosbyn luurankoja kaapista kolistelevien naisten joukkoon.

Aikansa huippumalli, nyt 62-vuotias Beverly Johnson on viimein avautunut nuoruutensa tapahtumista. Johnson kuului maailman ensimmäinen tummaihoinen huippumalli, joka pääsi Voguen kanteen. Tämä tapahtui vuonna 1974.

Nyt Johnson on kertonut  Vanity Fair -lehden kolumnissa oman tarinansa kokemuksistaan Bill Cosbyn kanssa. Cosby oli pyytänyt häntä mukaan suosittuun The Cosby Show -ohjelmaan ja ohjelman suurena fanina Johnson oli ollut tästä innoissaan.

Ennen varsinaisia kuvauksia Cosby oli pyytänyt naisen luokseen harjoittelemaan. Ensimmäinen harjoituskerta oli sujunut hyvin, mutta toisella tapahtui kummia.

Johnson kertoo lehdessä Cosbyn huumanneen hänet tarjoamansa kahvin avulla. Cosbylla kun oli lukaalissaan siihen aikaan harvinainen näyttävä kahvikone. Pian Johnson kuitenkin huomasi kahvin erikoisen, ei niinkään piristävän vaikutuksen.

– Antakaas kun selitän. Toimin kuitenkin mallina 70-luvulla. Tuolloin bileissä ja kuvauksissa käytettiin huumeita kuin pullovettä terveyskylpylöissä. Olin siis kokeillut kaikenlaista. Tiesin jo toisen siemauksen jälkeen, että nyt minut on huumattu ja vielä pahasti.

– Päässäni pyöri ja puheeni sammalsi, koko huone pyöri silmissäni. Cosby ohjasi minut ottamaan hänestä tukea. Hän laittoi kätensä lanteilleni ja minä hain tukea hänen hartioistaan.

Johnson oli perillä tilanteen vakavuudesta tokkuraisesta olosta huolimatta, eikä hän suinkaan antanut Cosbyn käskyttää häntä. Sen sijaan Johnson kiivastui ja haukkui tähteä rumasti useaan otteeseen.

– Näin, että hän ärsyyntyi sanoistani. Muistan hämärästi hänen tarttuneen käteeni ja vetäneen minut portaita alas. Lopulta hän talutti minut ulos ja taksiin.

Seuraavana päivänä Johnson heräsi kotoa sängystään epätietoisena siitä, miten hän oli lopulta selvinnyt kotiin asti. Malli kertoi nukkuneensa kotiin  päästyään ainakin puoli päivää.

Kolumnissa Johnson myös avaa sitä, miksi hän puhuu tapahtuneesta vasta nyt, vuosikymmenten jälkeen.

– Luulin pitkään, että vastaavaa oli tapahtunut vain minulle. Että olin siitä jotenkin vastuussa. Niinpä pidin salaisuuden itselläni ja ajattelin, että asia on parempi pitää salassa. Viime viikot kuitenkin muuttivat kaiken, kun niin monilla naisilla oli hyvin samanlaisia kokemuksia.

Cosbyn asianajajat eivät ole kommentoineet mallin tarinaa lehden pyynnöistä huolimatta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.