Bella Hadidin Yolanda-äiti kohun keskellä – antoi tyttärensä käydä nenäleikkauksessa tämän ollessa 14-vuotias

Bella Hadidin paljastus koskien hänen nenäleikkaustaan sai lukuisat Twitter-käyttäjät raivostumaan tämän Yolanda-äidille.

Huippumalli Bella Hadid kertoi hiljattain Vogue-lehden haastattelussa käyneensä nenäleikkauksessa ollessaan vain 14-vuotias. Aikaisemmin murrosiällä kasvojensa muutosta perustellut Hadid kertoi Voguelle katuvansa kyseistä operaatiota.

Hadidin Yolanda-äiti joutui tyttärensä paljastuksen myötä kohun keskelle. Lukuisat Twitter-käyttäjät ovat paheksuneet sitä, että Yolanda on antanut tyttärelleen luvan käydä kirurgin veitsen alla niin nuorena.

– Miten Yolanda Hadid ajatteli, että olisi hyvä idea antaa tyttärensä käydä nenäleikkauksessa 14-vuotiaana, yksi Twitter-käyttäjä kirjoittaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– On niin surullista ajatella, että Yolanda Hadid luultavasti rohkaisi Bellaa hankkimaan nenäleikkauksen ja oli enemmän kuin iloinen saadessaan allekirjoittaa sen, toinen twiittasi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Yolanda Hadid tulee kirjaimellisesti näkemään helvetin syvimmät onkalot, koska hän sai Bellan luulemaan olevansa ruma sisko siihen pisteeseen asti, että tämä meni nenäleikkaukseen 14-vuotiaana. Ja se fakta, että hän sanoo katuvansa sitä nyt. Niin surullista, kolmas kirjoitti.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hadidin huippumallisiskoksilla Bellalla ja Gigillä on isältään perittyjä palestiinalaisia sukujuuria. Osa Yolandan saamasta kritiikistä kohdistui myös siihen, että hän olisi laittanut tyttärensä kauneusleikkaukseen, jotta tämän palestiinalaiset piirteet häivyttyisivät.

Hadid itse kertoi Voguen haastattelussa toivoneensa, että olisi pitänyt "esi-isiltään perityn" nenänsä.

– On hyvin outoa, että Yolanda Hadid menee naimisiin ja hankkii lapsia arabimiehen kanssa, mutta repii heidät kappaleiksi, kun heillä on arabialaisia ​​piirteitä, yksi twiittaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat