Huippulupaus siirtyy Detroit Red Wingsistä SM-liigaan

HPK on solminut vuoden pelaajasopimuksen kanadalaisen Jared McIsaacin kanssa. 20-vuotias puolustaja siirtyy Hämeenlinnaan Detroit Red Wingsin organisaatiosta.

NHL-seura varasi McIsaacin vuoden 2018 varaustilaisuuden toisella kierroksella numerolla 36. McIsaac solmi Red Wingsin kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen viime vuonna, mutta on pelannut QMJHL-liigassa Halifax Mooseheadsin ja Moncton Wildcatsin riveissä.

Kahdesti Kanadaa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa edustanut McIsaac saapuu Hämeenlinnaan lainasopimuksella.

– Jared on nuori ja erittäin potentiaalinen tulevaisuuden NHL-pelaaja. Hän luistelee ja avaa peliä hyvin ja on pelityyliltään sellainen pelaaja, jonka meidän joukkueemme vielä tarvitsi. Hän omaa hyvät puolustuspelitaidot ja kovan moraalin auttaakseen joukkuetta illasta toiseen, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola sanoo seuran tiedotteessa.

McIsaac ei ole vielä saapunut Suomeen. Maahan tultuaan hän asettuu asianmukaiseen karanteeniin, joten puolustaja liittyy joukkueen mukaan vasta SM-liigan alettua. HPK pelaa ensimmäisen ottelunsa Kärppiä vastaan 1. lokakuuta.

Samassa yhteydessä HPK kertoi hyökkääjä Harri Kainulaisen lunastaneen sopimuksen kokeilujakson kautta. Kainulaisen sopimus kattaa alkavan kauden.

– Joukkue on lopullisesti valmis vasta sitten, kun siirtoraja umpeutuu, mutta tällä hetkellä emme etsi aktiivisesti uusia pelaajia. HPK aloittaa kautensa tällä joukkueella.

Lue myös:

    Uusimmat