Huippulupaus siirtyy Detroit Red Wingsistä SM-liigaan

HPK on solminut vuoden pelaajasopimuksen kanadalaisen Jared McIsaacin kanssa. 20-vuotias puolustaja siirtyy Hämeenlinnaan Detroit Red Wingsin organisaatiosta.

NHL-seura varasi McIsaacin vuoden 2018 varaustilaisuuden toisella kierroksella numerolla 36. McIsaac solmi Red Wingsin kanssa kolmivuotisen tulokassopimuksen viime vuonna, mutta on pelannut QMJHL-liigassa Halifax Mooseheadsin ja Moncton Wildcatsin riveissä.

Kahdesti Kanadaa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa edustanut McIsaac saapuu Hämeenlinnaan lainasopimuksella.

– Jared on nuori ja erittäin potentiaalinen tulevaisuuden NHL-pelaaja. Hän luistelee ja avaa peliä hyvin ja on pelityyliltään sellainen pelaaja, jonka meidän joukkueemme vielä tarvitsi. Hän omaa hyvät puolustuspelitaidot ja kovan moraalin auttaakseen joukkuetta illasta toiseen, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola sanoo seuran tiedotteessa.

McIsaac ei ole vielä saapunut Suomeen. Maahan tultuaan hän asettuu asianmukaiseen karanteeniin, joten puolustaja liittyy joukkueen mukaan vasta SM-liigan alettua. HPK pelaa ensimmäisen ottelunsa Kärppiä vastaan 1. lokakuuta.

Samassa yhteydessä HPK kertoi hyökkääjä Harri Kainulaisen lunastaneen sopimuksen kokeilujakson kautta. Kainulaisen sopimus kattaa alkavan kauden.

– Joukkue on lopullisesti valmis vasta sitten, kun siirtoraja umpeutuu, mutta tällä hetkellä emme etsi aktiivisesti uusia pelaajia. HPK aloittaa kautensa tällä joukkueella.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja