Huima F1-näytös Lontoon sydämessä – Mika Häkkinen ja nykytähdet säkenöivät suorana C Morella

F1-sarjan tähdet valloittavat Lontoon keskustan keskiviikkona. Huima tapahtuma esitetään suorana C More Sport 1 -kanavalla ja C Moren suoratoistopalvelussa.

Britannian GP-viikonloppu saa näyttävän varaslähdön jo keskiviikkona Lontoossa F1 Live London -tapahtumalla. Tapahtumien keskipisteenä on maailmankuulu Trafalgar Square.

Kaikki F1-tallit Mercedes, Ferrari, Red Bull, Williams, McLaren, Toro Rosso, Force India, Haas, Sauber ja Renault esittelevät kalustoaan Lontoon kaduilla. Lisäksi kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen ajaa kaksipaikkaisella F1-autolla näytösajossa. Fanit pääsevät näkemään harvinaisen läheltä Kimi Räikkösen, Valtteri Bottaksen ja kumppaneiden autoja ja toimintaympäristöä.

Luvassa on paljon muutakin herkkua, kuten kuljettajahaastatteluita, autourheilun brittilegendoja, musiikkiesiintyjiä sekä yllätysvieraita. F1-sarjan uudet omistajat tekevät rajusti töitä tuodakseen lajia lähemmäs faneja ja Lontoon tapahtuman päätarkoitus on juhlistaa F1:n uutta aikaa.

– F1 London Live on iskevin esimerkki tähän saakka F1:n evoluutiosta tänä vuonna. Me koemme, ettei ole parempaa tapaa juhlistaa jännittävää kautta, kuin pitämällä tämä näyttävä tapahtuma Lontoossa Britannian GP:n alla. Kaikessa on kyse siitä, että annamme faneille mahdollisuuden päästä lähemmäs talleja, autoja ja kuljettajia, joita he rakastavat, F1-sarjan kaupallinen johtaja Sean Bratches hehkuttaa.

F1 Live London -tapahtuma suorana lähetyksenä C More Sport 1:llä ja C Moren suoratoistopalvelussa keskiviikkona kello 20.00-23.00.

Lue myös:

    Uusimmat