Mainos

Huhut vellovat Brad Pittin ja Charlize Theronin ympärillä: "Ei ole yllättävää, että romanssista puhutaan"

Lähteet kiistävät Brad Pittin ja Charlize Theronin seurustelun.

Hollywoodia ovat viime päivinä ravisuttaneet huhut, joiden mukaan näyttelijät Brad Pitt ja Charlize Theron seurustelisivat. Huhujen mukaan he olisivat tapailleet muutaman kuukauden ajan.

Lähteiden mukaan Pitt ja Theron nähtiin hiljattain yhdessä läheisissä tunnelmissa. The Sun raportoi, että Theronin entinen aviomies Sean Penn olisi esitellyt heidät toisilleen.

People-lehden tietojen mukaan romanssihuhut ovat kuitenkin vain huhuja. Lähde kertoo, että Pitt ja Theron kuvasivat yhdessä mainoksen puoli vuotta sitten, mutta eivät tapaile toisiaan.

– He eivät ole käyneet yhdessä ulkona viime aikoina, eivätkä he ole koskaan seurustelleet, lähde sanoo.

ET Onlinen lähteen mukaan Pitt ja Theron ovat tunteneet toisensa jo vuosien ajan, ja heistä on tullut läheisempiä viime aikoina. Kumpikaan ei kuitenkaan ole valmis vakavaan suhteeseen.

– He ovat molemmat sinkkuja tällä hetkellä, joten ei ole yllättävää, että romanssista puhutaan. Heistä tulisi todellinen Hollywoodin superpari, mutta tällä hetkellä he ovat ystäviä, lähde kertoo.

Lähteen mukaan Pitt ei etsi kumppanikseen toista näyttelijää, vaan seurustelee todennäköisemmin seuraavaksi jonkun viihdemaailman ulkopuolisen kanssa.

Brad Pitt ei ole tiettävästi ollut vakavassa suhteessa sen jälkeen, kun liitto Angelina Jolien kanssa päättyi vuonna 2016.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja