Jolien ja Pittin eron ympärillä villi huhumylly – kaatoiko kolmas pyörä unelmaparin?

Angelina Jolien asianajaja vahvisti tänään tiistaina, että tähtinäyttelijä on hakenut avioeroa puolisostaan Brad Pittistä.

Angelina Jolie ja Brad Pitt menivät naimisiin kaksi vuotta sitten. Hollywoodin superpari ehti kuitenkin seurustella kahdeksan vuotta ennen häitä.

Erohuhut ovat varjostaneet paria jo pitkään. Jo tammikuussa levisi uutiset siitä, miten pari elää täysin erillisiä elämiä. Kesäkuussa alkoivat huhut, joiden mukaan Pitt olisi pettänyt puolisoaan. 

– Hetken ajan naimisiin menemisen riemu peitti suhteen ongelmat, mutta viime aikoina heillä on ollut räjähtäviä riitoja. Kumpikaan ei ole varma, voiko tai kannattaako suhdetta enää jatkaa, lähde kommentoi Hollywood Life -sivustolla.

TMZ:n mukaan Jolie kirjoittaa erohakemuksessaan eron syynä olevan perustavanlaatuiset erimielisyydet. Mediassa kuitenkin spekuloidaan, että eron syynä olisi kolmas pyörä.

Huhujen kohteena on etenkin Pittin vastanäyttelijä Marion Cotillard. Kaksikko näytteli yhdessä elokuvassa Allied, ja on huhujen mukaan viihtynyt mainiosti yhdessä myös vapaa-ajalla.

Esimerkiksi Life & Style -lehden mukaan lähipiiri kertoo, että Jolie on ollut erittäin mustasukkainen ajasta, jota Pitt on viettänyt Cotillardin kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat