Medialähteet: Tom Cruise ja venäläinen seurapiirikaunotar ovat eronneet

Tom Cruisen kerrotaan eronneen kumppanistaan.

Näyttelijä Tom Cruisen, 61, kerrottiin aikaisemmin tänä vuonna lähentyneen venäläisen seurapiirikasvo Elsina Khayrovan, 36, kanssa. Daily Mailin lähteiden mukaan pari oli viettänyt yhteisiä öitä säännöllisesti Khayrovan Lontoossa sijaitsevalla asunnolla. 

– Elsinan lähipiirissä tiedetään hyvin, että hän ja Tom ovat nyt "juttu". Heistä on tullut hyvin läheisiä viime viikkojen aikana, mutta he pitävät huolen siitä, ettei heitä valokuvata yhdessä, koska he haluavat säilyttää yksityisyytensä, lähde kertoi Daily Mailille.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Cruisen ja Khayrovan uskotaan tavanneen ensimmäisen kerran viime joulukuussa Lontoon Mayfairissa järjestetyissä juhlissa.

Nyt kuitenkin The Sun -lehti kertoo parin välien viilentyneen. Lehden mukaan pari haluaa pysyä ystävinä, sillä he asuvat samalla seudulla Lontoossa. 

– Heidän välillään ei ole pahaa verta. Tomille vain suhde tuli tiensä päähän, lähde kertoo. 

Khayrova oli aiemmin naimisissa Dimitry Tsvetkovin kanssa. Cruise on puolestaan ollut naimisissa kolmesti: Näyttelijä Mimi Rogersin kanssa vuosina 1987–1990, näyttelijä Nicole Kidmanin kanssa vuosina 1990–2001 ja näyttelijä Katie Holmesin kanssa vuosina 2006–2012.

Lue myös:

    Uusimmat