Lehti: TPS-sentteri Petteri Wirtanen matkalla SHL:n Djurgårdeniin: "Ei ole mikään salaisuus, että tutkailemme markkinoita"

Ruotsalaislehti Sportbladetin mukaan TPS-sentteri Petteri Wirtanen olisi matkalla SHL:n Djurgårdeniin. Seuran urheilujohtaja Joakim Eriksson ei kuitenkaan halua vahvistaa tietoa.

Djurgårdenia on vaivannut syksyllä loukkaantumissuma. Useat ryhmän avainpelaajat ovat olleet sivussa. Joukkue on kuitenkin tällä hetkellä sarjan kärjessä loukkaantumisista huolimatta.

Sportbladetin tietojen mukaan seura olisi suunnistanut kiikarinsa kohti Wirtasta. Wirtanen on pelannut tällä kaudella TPS:n paidassa lyhytaikaisella sopimuksella. Hän on tehnyt pelaamissaan 16 ottelussa tehopisteet 3+8.

– Se ei ole mikään salaisuus, että tutkailemme markkinoita mahdollisen keskushyökkääjän varalta. Sen lisäksi Andreas Engqvistin aivotärähdyksen oireet ovat pysyneet ennallaan, ja näyttää siltä, että hän on pitkään sivussa, Eriksson sanoo Sportbladetille lähettämässään tekstiviestissä.

– Markkinoilla on ollut useita suomalaisia keskushyökkääjiä, esimerkiksi paluumuuttaneita rapakon takaa. Samalla olemme tyytyväisiä Albin Lundinin peliin nelosketjussa, Eriksson jatkaa.

Wirtanen pelasi ennen TPS:ään siirtymistään neljän kauden ajan KHL:n Jokereissa. Hän on pelannut urallaan 257 KHL-ottelua.

Lue myös:

    Uusimmat