Huhut paljastavat: LG:n uutuuspuhelimen kameraosasto voi tuoda jotain ennennäkemätöntä älypuhelinmarkkinoille

0:52

LG:n uutuuspuhelimessa saattaa olla jopa viisi kameraa, joka olisi täysin uutta älypuhelinmarkkinoilla.

Video: Tiedätkö myös nämä iPhonen kameraniksit? 

Älypuhelin valmistaja LG on huhujen mukaan kehittämässä uutta puhelinta, joka voisi saada sen todella erottumaan älypuhelinmarkkinoilla. Siinä missä aiempina vuosina katse on ollut puhelimen kameran tarkkuudessa, nyt ollaan siirrytty varustelemaan laitteita useammilla kameroilla.

Android Police -sivuston saamien tietojen mukaan LG:n uudessa V40 -lippulaivapuhelimessa olisikin yhteensä viisi kameraa.

Android Policen lähteen mukaan V40 -puhelimessa olisi kolme kameraa takana Huawei P20 Pro -puhelimen tapaan. Etupuolella olisi tuplakamera, jonka avulla puhelin mahdollisesti luo 3D-mallinnuksen ihmisen kasvoista laitteen avaamiseksi.

Takakameraan kuuluu todennäköisesti tuttu laajakuvalinssi, LG:n ultralaajana linssi sekä kolmantena sensori, jonka tarkoitus ei ole vielä varma. Yksi vaihtoehto voisi olla zoomaus tai muunlaiset efektit.

Sinänsä etupuolen kaksoiskamerassa ja takapuolen kolmessa kamerassa ei ole mitään uutta, mutta jos huhut pitävät paikkansa, LG toisi kaikki kamerat ominaisuuksineen ensi kertaa yhteen samaan laitteeseen.

Jos V40 tulee viidellä kameralla varusteltuna markkinoille, siinä olisi enemmän kameroita kuin missään muussa puhelimessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja