Huhut F1-tallin siirtymisestä venäläisomistukseen täysin perättömiä, vakuuttaa Haasin tallipäällikkö Günther Steiner

Vahvasti venäläisvärityksen alle vaihtanut F1-talli Haas ei ole siirtymässä sponsorinsa Dmitri Mazepinin omistukseen, vakuuttaa tallipäällikkö Günther Steiner.

Venäläisen miljardöörin omistama kemikaali- ja lannoiteyhtiö Uralkali liittyi pitkään kunnollista pääsponsoria vailla olleen Haasin taustalle tällä kaudella. Samalla firman omistajan poika Nikita Mazepin liittyi Haasin kuljettajaksi F2-sarjasta.

Amerikkalaistallin verhoaminen Venäjän lipun väreihin herätti ennen kauden alkua paljon kohua, ja epäilykset koko tiimin kaupasta Mazepinille nousivat esiin.

Näin ei kuitenkaan tallipäällikkö Günther Steinerin mukaan ole. Yhdysvaltalainen autourheilumies Gene Haas pitää nimeään kantavaa tiimiä yhä vahvasti näpeissään.

– Liikkuu huhuja, joilla ei ole minkäänlaista pohjaa. Haas kuuluu edelleen herra Haasille, ja niin se on jatkossakin, Steiner vakuutti grandpx.news-sivuston mukaan.

Ferrarin moottoreilla ajava Haas on luisunut koko sarjan hännänhuipuksi, eikä tie pohjalta ole helppoa kahden tulokaskuskin – Nikita Mazepinin ja Mick Schumacherin kanssa. Tämä ei kuitenkaan Steinerin mukaan ole vaikuttanut Gene Haasin näkemykseen tallin tulevaisuudesta.

– Kukaan ei ole tyytyväinen nykyisiin tuloksiin, mutta Gene Haas tietää, millä tiellä olemme. Hän nauttii edelleen formula ykkösistä ja tulee paikalle tänne Portugaliin.

– Kunhan olemme keskipitkällä aikavälillä paremmassa tilanteessa kuin nyt, se riittää hänelle, Steiner jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat