Hugo Llorisin UCL-painajainen jatkuu – jättimokaa seurasi nyt ruma punainen kortti!

Tottenhamin tähtimaalivahdin Hugo Llorisin kausi jalkapallon Mestarien liigassa on alkanut todella synkästi. Keskiviikkona hän otti punaisen kortin, minkä avustamana PSV nousi 2-2-tasapeliin Tottenhamin isäntänä.

Pääkuvan videolla tilanne, josta Hugo Llorisille nostettiin punainen kortti.

Llorisin ilta Eindhovenissa päättyi ulosajoon 79. minuutilla. Ranskalaisvahti sai suoran punaisen kortin, kun hän rynnisti puolittaiseen läpiajoon päässyttä Hirving Lozanoa kohti ja myöhästynyt taklaus osui hyökkääjää rumasti koiville. 

PSV:n Luuk de Jong ohjasi 2-2-tasoituksen vajaamiehisen Tottenhamin verkkoon kahdeksan minuuttia myöhemmin. Ennen ulosajoa Tottenham oli hallinnut ottelun tapahtumia ja pitänyt PSV:n täysin poissa laukaisupaikoilta toisella jaksolla. 

Edellisellä kierroksella Lloris teki jättivirheen heti Barcelona-kotiottelun alkuminuuteilla (video alla), ja erheestä maalin kuitannut katalonialaisryhmä eteni 4-2-voittoon. 

Illan komein osuma oli Tottenhamin Harry Kanen viimeistelemä 2-1-maali, jota edelsi Christian Eriksenin upea syöttö.

Tottenhamilla ja PSV:llä on nyt B-lohkossa molemmilla yksi piste, kun keskiviikkona vielä kohtaavilla Barcelonalla ja Interillä on täydet kuusi pinnaa.

Toisessa klo 19.55 alkaneessa ottelussa A-lohkon Club Brügge ja Monaco tasasivat pisteet 1-1-lukemin. 

Mestarien liiga C Morella keskiviikkona:

PSG – Napoli klo 21.50 C More Sport 2:lla
Barcelona – Inter klo 21.50 C More Sport 1:llä

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorina lähetyksinä cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat