Huaweilta tulossa uudet täyslangattomat nappikuulokkeet – lataus onnistuu suoraan tulevasta huippupuhelimesta

Huawein odotetaan julkistavan uuden Huawei Mate 20 -mallistonsa ohella myös täyslangattomat Bluetooth-kuulokkeet 16. lokakuuta. Huawei Freebuds 2 Pro -nimisestä uutuudesta kertoo saksalainen WinFuture-sivusto.

Merkittävät Bluetooth 5.0 -yhteydellä älypuhelimeen yhdistettävistä Freebuds 2 Pro -kuulokkeista tekee se, että niitä voi ladata suoraan Mate 20 -huippuälypuhelimen avulla. Kuulokkeiden myyntipakkauksessa toimitetaan kotelo, jonka avulla kuulokkeita voi Applen AirPodsien tavoin ladata erillisellä latausalustalla tai kotelolla itsellään, mutta myös suoraan älypuhelimen päälle asettamalla.

Musiikin kuuntelun ja puheluiden lisäksi kuulokkeiden avulla onnistuu avulla onnistuu myös esimerkiksi puhelimen ohjaaminen äänikomentojen kautta. Freebuds 2 Pro -kuulokkeita voi langattoman latauksen lisäksi tietenkin ladata myös perinteisesti USB-C-liitännän ja latauskaapelin avulla.

WinFuture-sivuston saamien tietojen mukaan kuulokkeet latautuvat täyteen kaapelin kautta noin kahdessa tunnissa. Langaton lataus älypuhelimen kanssa vie hieman kauemmin, kolmisen tuntia, ja musiikki toistuu yhdellä latauksella samaten noin kolmen tunnin ajan. Valmiusaika on puolestaan noin 15 tuntia. Myyntipakkauksessa mukana toimitettava kotelo puolestaan tarjoaa muutaman lisälatauksen, ja noin 20 tuntia lisää kuunteluaikaa.

Freebuds 2 Pro -kuulokkeet sisältävät myös tekoälyä, jonka avulla kuulokkeet tunnistavat käyttäjänsä äänen ja vaimentavat muun muassa tuulen aiheuttamaa kohinaa. Tämä helpottaa muun muassa Google Assistant -virtuaaliavustajan käyttöä kuulokkeiden avulla, sillä taustahälyn ei pitäisi aiheuttaa vahinkokomentoja.

Huawein odotetaan julkistavan Freebuds 2 Pro -kuulokkeensa Mate 20 -älypuhelinmalliston yhteydessä, mutta varmuutta asialle ei toistaiseksi ole. Hintaa uutuudelle kertynee noin 150 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja