HS: Sohvaperunoista tuttua Teemu Tanneria syytetään raiskauksesta

Helsingin Sanomat kertoo 3. heinäkuuta, että Sohvaperunat-ohjelmasta tuttu muusikko Teemu Tanner on saanut raiskaussyytteen.

Helsingin Sanomien mukaan Sohvaperunat-ohjelmasta tuttua muusikkoa Teemu Tanneria vastaan on nostettu syyte raiskauksesta. Helsingin Sanomat uutisoi asiasta 3. heinäkuuta.

Asia koskee edelleen vuonna 2021 ilmikäynyttä tapausta. Tanner kertoi itse samana vuonna lokakuussa sosiaalisessa mediassa, että häntä epäillään raiskauksesta. Tannerin epäiltiin jatkaneen seksiä, vaikka nainen oli asettanut seksin ehdoksi kondomin käytön. Poliisi lopetti rikosepäilyn tutkinnan aikanaan sillä perusteella, ettei kyseessä ollut itseasiassa rikos, vaan huono käytös.

Tutkintaa päätettiin jatkaa myöhemmin naisen asianajajan tekemän kantelun myötä. Helsingin Sanomien mukaan syyttäjä on nyt nostanut Helsingin käräjäoikeudesta syytteen raiskauksesta. Jutulle ei ole määrätty käsittelypäivää. Tanner ei halunnut kommentoida asiaa Helsingin Sanomille.

Lokakuussa 2021 Tanner kertoi Instagramissa hankkineensa itselleen ammattiapua. 

– Teen kaikkeni toimiakseni vastaisuudessa paremmin. Yhtyeet, joissa soitan, ovat nyt osaltani seis, Tanner kirjoitti tuolloin.

Tanner tunnetaan yhtyeistä Kynnet, Teksti-tv 666 ja Love Sport.

Tanner tuomittiin vuonna 2018 kunnianloukkauksesta Vantaalla järjestetyillä festivaaleilla tapahtuneen välikohtauksen vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat