Mainos

HS: Raivoavat nurmijärveläiset isä ja poika keräävät satojatuhansia katsojia YouTubessa: ”Vihakommentit eivät haittaa”

Nurmijärveläiset isä ja poika tunnistetaan jo kaduilla. 

Nurmijärvellä asustavat Rasmus, 13, ja Harri Virolainen, 50, tekevät yhdessä supersuosittuja sketsivideoita YouTubeen. Videoiden tekijöistä uutisoi Helsingin Sanomat.

Isä ja poika julkaisivat ensimmäisen sketsivideonsa huhtikuussa 2016. Videon otsikko on ”Poika rageaa pelissä ja heittää tietokoneen”. Klippiä on katsottu yli 327 000 kertaa. Sketsissä poikaa suututtaa kannettavalla tietokoneella pelatussa pelissä häviäminen ja poika heivaa tietokoneen toisen kerroksen ikkunasta ulos.

Sketsivideoista paistaa aito suuttumus ja isän toruminen niin, että ymmärrettävästi moni on luullut videoita aidoiksi tilanteiksi. Tosiasiassa sketsit ovat näyteltyjä.


YouTube-kanavalla RaxuPlays julkaistaan myös pelivideoita, mutta rageamisvideot ovat keränneet ylivoimaisesti eniten katselukertoja. Kaikkein katsotuin video on kerännyt yli puoli miljoonaa katselukertaa. Videolla kyytiä saa sekä älypuhelin että tietokoneen näyttö.


Helsingin Sanomien haastattelemat nurmijärveläiset isä ja poika kertovat ihmisten tunnistavan kaksikon niin kotipaikkakunnallaan kuin isommissakin kaupungeissa vieraillessaan. Onpa kaksikosta tehty myös parodiavideoita niin ikään YouTubeen. ”Raivoamissketsejä” myös kopioidaan ahkerasti muiden tubettajien toimesta.

Harri on harrastanut näyttelemistä yli 30 vuotta ja hänet on voinut nähdä muun muassa parissa Salattujen elämien jaksossa. Myös poika Rasmus harrastaa näyttelemistä.

Positiivisen ja huumorin päälle ymmärtävien kommenttien lisäksi kaksikko saa myös vihakommentteja.

– Meitä ei haittaa yhtään, mitä vihakommentteja sieltä tulee, Rasmus sanoo HS:lle.


***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.