Suomalaiset suosikkitubettajat paljastavat: Tämän takia videomme ovat niin suosittuja ja koukuttavia!

Tässä ovat syyt tubetuksen suosioon! 3:15

Suomalaisten suosikkitubettajien videot keräävät netissä jo miljoonia katselukertoja. Menestyneimmillä kanavilla on satoja tuhansia tilaajia. Nyt tubettajat kertovat itse, miksi heidän videoiden katselu on niin suosittua ja koukuttavaa.

  • Yllä olevalla videolla näet Boeliuksen ja muiden tähtitubettajien haastattelun kokonaisuudessaan!

17-vuotiaalla tubettajalla Tuure Boeliuksella on kanavallaan jo lähes 140 000 tilaajaa. Hänen menestyneimmät videonsa ovat keränneet jo yli 700 000 katselukertaa. Räväköitä videoita tekevä nuori mies pohtii suuren suosionsa liittyvän aitouteen.

– Pyrin olemaan videoillani positiivinen ja hymyilen. Totta kai käyn läpi myös arkoja juttuja. Jotkut ehkä samaistuvat ja sanovat, että piristän heidän päiväänsä, Boelius tuumii.

Ps. Olen Vegaani -kanavan tubettajat Paju Purovuo ja Minni Väärä tuumivat ihmisten tulevan kanavalleen uteliaisuuden myötä.

– Luulen, että sekasyöjät katsovat meidän videoita, koska ne haluavat meidän kauttamme tutustua vegaaniruokaan, Purovuo kertoo.

Uusi aluevaltaus liveohjelmissa

kotimainen YouTube-videoverkosto Troot Network sekä TV-tuotantoyhtiö Rabbit Films lanseerasi viime viikolla uuden viikoittaisen YouTubeen Vision-liveohjelman, jossa nähdään viikoittain vaihtuvia vieraita.

Ohjelmaa vetävät tubettajat Karoliina Tuominen ja Ilaripro. Tubettajien mielestä netissä on rennompi meininki verrattuna televisioon.

– YouTubessa uskalletaan olla vähän enemmän oma itsensä ja tehdä asioita rennommin, Ilari kommentoi.

Tuomisen mielestä katsojat haluavat nähdä YouTubessa persoonia.

– Kai se on vain se persoona. Ehkä ihmiset haluavat katsoa videoita siinä tietyssä hetkessä, kun niille sopii, Tuominen miettii.

Lue myös:

    Uusimmat