HPK potki valmentajat ulos – nuori paikkaaja kovaan rakoon

SM-liigaseura HPK tiedottaa, että on vapauttanut päävalmentaja Pasi Arvosen sekä valmentaja Vesa Viitakosken tehtävistään.

Arvosen ja Viitakosken työvelvoite loppuu heti, ja uusi päävalmentaja Olli Salo aloittaa työssään saman tien. 32-vuotias Salo on valmentanut HPK:n A-junioreita vuodesta 2011 lähtien.

– Meidän oli reagoitava tämän hetkisen tilanteen takia. Uskomme edelleen mahdollisuuksiimme päästä pudotuspeleihin, sillä muuten tällaista muutosta ei olisi tehty, kommentoi HPK:n vt. toimitusjohtaja Timo Virtanen.

Kaudella 2011-2012 Salo saavutti valmentajana Nuorten SM-pronssin, kaudella 2012-2013 Nuorten SM-kultaa, kaudella 2013-2014 Nuorten World Cup –hopeaa ja kaudella 2014-2015 Nuorten SM-hopeaa.

Salo joutuu kovaan paikkaan, sillä HPK on liigassa toiseksi viimeisenä. Kauden 44 pelistä on 12 voittoa, viidestä edellisestä pelistä on irronnut yksi voitto.

HPK:n maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen jatkaa Salon valmennustiimissä tämän kauden loppuun. HPK on jo aiemmin ilmoittanut, että ensi kaudella seuran päävalmentajana on Antti Pennanen.

Lue myös:

    Uusimmat