HPK:n kultakapteeni nosti erityisen seikan esiin mestarijoukkueesta – "Se on upein juttu"

HPK-kapteeni Paajanen tunnelmoi torijuhlissa –"Jotkut nukkui, jotkut ei" 1:51
Videolla Otto Paajasen mietteitä HPK:n kultajuhlista.

HPK saapui nopealla aikataululla Hämeenlinnaan juhlimaan lauantaina voittamaansa Suomen mestaruutta. HPK-kapteeni Otto Paajasen mukaan yksi erityinen seikka teki hämeenlinnalaisista tänä vuonna mestarijoukkueen.

HPK varmisti Suomen mestaruutensa Oulussa lauantai-iltana, kun se kukisti Kärpät ratkaisevan seitsemännen finaalin jatkoajalla 2-1-lukemin. HPK juhlat käynnistyivät jo Oulussa, mutta joukkue suuntasi nopealla aikataululla kotikaupunkiinsa Hämeenlinnaan.

– Tultiin suoraan koneella Tampereelle ja bussilla suoraan torille. Huomattiin, että on huikea hämeenlinnalainen yleisö täällä. Vähän juhlittiin torilla, saunottiin ja vähän ehkä jotkut nukkuivat, jotkut eivät, Paajanen kuvailee viimeisen vuorokauden tapahtumia MTV Urheilulle.

Mestaruus oli HPK:lle vasta seurahistorian toinen. Edellisen kerran Hämeenlinnassa on juhlittu Suomen mestaruutta vuonna 2006. Upea saavutus on tärkeä koko kaupungille.

– Kyllä tästä yleisöstä näkee, että onhan tämä todella iso. Hienoa, kuinka monta ihmistä tänne on jaksanut tulla. Kyllä me arvostetaan sitä, Paajanen hehkuttaa.

Pitkäaikainen HPK-hyökkääjä toimi tällä kaudella joukkueensa kapteenina. Pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksikin valittu Paajanen korostaa joukkueen työmoraalin ja joukkuehengen tärkeyttä mestaruuden saavuttamisessa.

– Se työnteko on ollut se kaiken pohja. Pitkä kesä ja pitkä kausi, tehtiin älyttömästi hommia. Joka äijä on todella nälkäinen ja haluaa kehittyä. Kaikki haluavat mennä eteenpäin, mutta silti ovat joukkuepelaajia jokainen. Kaikki haluavat pelata toisilleen ja blokata laukauksia. Se on ehkä se upein juttu. Suuri kunnia ja ilo olla tämän joukkueen kapteeni, Paajanen iloitsee.

Lue myös:

    Uusimmat