HPK:n sankarivahti mykistyi Hämeenlinnan torin yleisömerestä – "Mitähän tässä on tapahtunut"

HPK:n mestarivahti Emil Larmi häkeltyi hämeenlinnalaisten vastaanotosta –"Mitä tässä on tapahtunut" 1:20
Videolla Emil Larmin mietteitä HPK:n kultajuhlista.

HPK:n Suomen mestaruuteen torjunut Emil Larmi oli silminnähden onnellinen mies Hämeenlinnan mestaruusjuhlissa. Torille saapunut yleisövyöry sai Larmin miltei sanattomaksi.

HPK nappasi seurahistoriansa toisen Suomen mestaruuden lauantaina, kun se kukisti Kärpät tiukan finaalisarjan päätteeksi otteluvoitoin 4-3.

Juhlat alkoivat jo Oulussa, mutta joukkue matkusti nopeasti Hämeenlinnaan jatkamaan juhlia. Juhlien tuoksinassa ei välttämättä juuri ole ehtinyt nukkua.

– Onhan tuossa vähän käyty unen maailmassa, mutta enemmän on menty samoilla silmillä. Kyllä tässä on hauskaa ollut, Larmi kuvaa joukkueen mestaruusjuhlia MTV Urheilulle.

HPK järjesti sunnuntaina näyttävät mestaruusjuhlat Hämeenlinnan torilla, jonne oli kerääntynyt tuhansia joukkueen kannattajia. Yleisömäärä sai Larmin mykistyneeksi.

– Kun bussilla tuohon ajettiin ja katsoi tuota porukkaa, rupesi uudelleen miettimään, mitähän tässä on tapahtunut, Larmi ihmettelee.

Larmi oli yksi HPK:n mestaruuden avainhahmoja. 22-vuotias maalivahti syttyi pudotuspeleissä tulikuumaan vireeseen, joka kannatteli joukkueen lopulta mestaruuteen asti. Larmin mukaan mestaruuden takana ei kuitenkaan ole yksilöitä.

– Kyllähän se tuo joukkue oli. Pystyimme saamaan niin yhtenäisen nipun, josta jokainen antaa ihan kaiken sille logolle. Sen lisäksi on myös pelilliset asiat kunnossa, niin lopputuloskin on aika hyvä, Larmi hymyilee.

Lue myös:

    Uusimmat