HPK:n 20-vuotias hyökkääjälupaus lyömässä toden teolla läpi – nousi maalipörssissä viiden parhaan joukkoon: "Kehittynyt hurjasti"

Mikkelin Jukurit laittoi jääkiekon SM-liigassa HPK:n ahtaalle Hämeenlinnassa, sillä vierailija johti kolme kertaa. HPK tuli tasoihin kolmesti ja meni lopulta tehomies Jere Innalan (1+1) osumalla 4–3-voittoon.

– Nyt hymyilyttää, vaikka matkan aikana ei hymyilyttänyt. Vastustajalla oli taktisesti hyviä juttuja. Oli tunne, että olemme mankelissa, sanoi HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen.

HPK:lle voittomaalin iskenyt Jere Innala on lyömässä itseään toden teolla SM-liigassa läpi. 20-vuotias hyökkääjä on nakuttanut 52 ottelussa 20+19=39 tehopistettä. 

Kolmatta kauttaan SM-liigassa pelaava Innala oli tehnyt kahdella aikaisemmalla SM-liigakaudellaan yhteensä seitsemän osumaa. Innala nousi SM-liigan maalipörssissä viiden parhaan joukkoon.

– Innala on yksi pelaaja, joka on kehittynyt hurjasti kauden aikana. Nyt hän on löytänyt myös tehonsa, Pennanen kehaisi 20 maalia tällä kaudella tehneestä Innalasta.

Innalan lisäksi HPK:n sankareina kunnostautuivat Robert Leino (0+2) ja Jesper Lindgren (0+2).

– Pääsimme varkain mukaan peliin. Paransimme 5–5-pelaamista ottelun aikana. Tämä oli kuitenkin hyvä vieraspeli. Joukkueessa on ollut turbulenssia, sanoi Jukurien päävalmentaja Pekka Kangasalusta.


Lue myös:

    Uusimmat