Tapparan teräsmies Juhani Jasu rummutti voiton alkutahdit – "Veri-Pena" pääsi heti juhlimaan

Tappara katkaisi Jukureiden neljän ottelun voittoputken SM-liigassa 5–1-voitolla. Tapparan Juhani Jasu iski ottelussa tehot 1+1. 

Juhani Jasu on ollut SM-liigan teräsmies 2010-luvulla: hän on ollut sivussa vain 16 ottelusta. Kaudella 2015–16 Jasu pelasi peräti 62 runkosarjan ottelua, kun hän veti HPK:n pelipaidan päälleen 51 kertaa ja Tapparan 11 kertaa. 

Jasu ei ole tunnettu kovimpana pistelinkona, mutta Jukureita vastaan hän oli hyvin esillä. Jasu teki Tapparan avausmaalin ja syötti vielä Otso Rantakarin 2–1-maalin. Jasu jäi tehotilastossa kolme plussan puolelle.  

Jasu on tehnyt kauden aikana 20 ottelussa kolme maalia. 

Jukurit taisteli ottelussa hyvin, mutta Tappara oli tehokkaampi tekopaikoissa. Tapparan maalivahti Christian Heljanko torjui 16 ja Jukureiden Sami Rajaniemi 18 kertaa. 

Tapparan uusi vahvistus Ben Blood pelasi ensimmäisen ottelunsa uudessa seurassa. Meno oli vielä verkkaista, mutta toisaalta ylilyönneistä tunnettu puolustaja piti hermonsa hyvin kurissa. Hänelle ei kertynyt tehomerkintöjä eikä jäähyjä. Plusmiinustilasto jäi yhden plussan puolelle. Peliaikaa Bloodille kertyi 16.25.

Lue myös:

    Uusimmat