HPK:n uusi valmennus julki

5:31
HPK:n kausi päättyi SaiPa-otteluun 13.4.

Timo Turunen ei jatka jääkiekon SM-liigassa pelaavan HPK:n valmennusryhmässä. Hämeenlinnalaisseura julkaisi samalla valmennusryhmän kaksi uutta nimeä.

Timo Turunen toimi HPK:n apuvalmentajana kausina 2016–21, mutta ei enää jatka seurassa. Hämeen Sanomien mukaan hän siirtyisi Ässiin.

HPK:n päävalmentaja Matti Tiilikaisen valmennusryhmään kuuluvat sen sijaan jatkossakin valmentaja Janne Sinkkonen sekä maalivahti- ja videovalmentaja Juha Lehtola, kun taas uusina jäseninä tulevalle kaudelle mukaan hyppäävät Jani Keinänen ja fysiikkavalmentaja Mikko Tolvanen.

HPK:ssa takavuosina useita kausia pelannut hämeenlinnalaislähtöinen Keinänen siirtyy seuran edustusjoukkueen apuvalmentajaksi HPK:n U20-joukkueen puikoista. Ennen viime kauden pestiään HPK:n nuorissa hän on toiminut Mestis-seura Heinolan Peliittojen pää- ja apuvalmentajana. 

HPK:n entinen maalivahti Mikko Tolvanen on pelaajauransa jälkeen toiminut SM-liigassa Vaasan Sportin fysiikka- ja maalivahtivalmentajana ja viimeisimmäksi SM-liigan sekä kansainvälisen tason pelaajien henkilökohtaisena fysiikkavalmentajana ja fysioterapeuttina.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola luonnehtii tiedotteessa HPK:n valmennuskokonaisuuden olevan nyt tasapainoinen ja vahva.

– Suunnitelmamme valmennuksen kehittämisessä ja osaamisessa on selkeä ja kirkas. Nämä valmentajat parantavat toimintaamme ja kehittävät sitä oikeaan suuntaan. Me HPK:ssa haluamme, että kaikilla valmentajilla on yksilöinä erityisosaamista valmennuksen eri osa-alueilla, Tovola sanoo.

– HPK:ssa peli on keskiössä, mutta valmennukseen liittyy pelin lisäksi myös jääharjoittelu sekä fyysisten ja henkisten ominaisuuksien kehittäminen vastaamaan niihin vaatimuksiin, mitä HPK:n peli ja nykyaikainen jääkiekko edellyttävät.

HPK sijoittui tällä kaudella SM-liigassa 11:nneksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja