Anni Hautala julkaisi harvinaisen kuvan lapsestaan ja Ilkka Ihamäestä – otos sulostuttaa seuraajia: "En kestä tota katsetta"

Suosittu radiojuontaja Anni Hautala ilmoitti yllätysraskaudesta ja uudesta suhteesta 5:50
"Hän on tässä studiossa tänään, hän on meidän Anni..." – Kuuntele videolta: Näin Aamulypsyn valtaisa vauvauutinen paljastui suorassa lähetyksessä

Ilkka Ihamäki vietti ensimmistä isänpäivää. 

Aamulypsy-radio -ohjelmasta tutut Anni Hautala ja Ilkka Ihamäki saivat marraskuun alussa ensimmäisen yhteisen lapsen. Heille syntyi  poikavauva. 

Hautala julkaisi sunnuntaina (8.11.) ensimmäistä isänpäivää viettävästä Ihamäestä hurmaavan kuvan, jossa hän pitää pienokaistaan hellästi sylissä. 

– Hyvää isänpäivää! Erityisesti tälle kuvan isille, joka viettää ensimmäistään, Hautala kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Moni julkisuudesta tuttu henkilö on kommentoinut kuvaa. 

– Jee! Ihanaa isänpäivää, Maria Veitola kirjoittaa. 

– Onnea, Maarit Hurmerinta kirjoittaa. 

Herkkä kuva on kerännyt ihastusta Hautalan seuraajissa. 

– En kestä tota katsetta, hänellä on koko maailma sylissä, seuraaja ihastelee. 

Uutispommi

Radio Suomipopin Aamulypsy-remmiin kuuluva Hautala ja toisinaan siellä vieraileva Ihamäki ilmoittivat vauvauutisesta alun perin melkoisella uutispommilla suorassa radiolähetyksessä toukokuussa.

Uutinen on varsinainen yllätys, sillä pariskunta ei ollut hiiskunut julkisuuteen suhteestaan. Myöhemmin Hautala ja Ihamäki julkaisivat Instagram-tileillään yhteiskuvan, joissa näkyy Hautalan pyöristynyt vatsa. 

Hautala jäi syyskuussa äitiyslomalle radiosta.  Hautalan äitiysvapaan aikana Jaajo Linnonmaan ja Tuukka Ritokosken kanssa Aamulypsyssä on Janni Hussi.

Lue myös:

    Uusimmat