Horoskooppi paljastaa: Tällainen on Englannin pikkuprinssi

Eilen illalla syntynyt pikkuprinssi, Cambridgen herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin esikoinen, on horoskooppimerkiltään rapu. Ota selvää, mitä horoskooppi voi paljastaa pienen siniverisen luonteesta!

Pikkuruinen prinssi syntyi eilen Briteissä St. Maryn sairaalassa, kun Cambridgen herttuatar Catherine synnytti esikoisensa. Pieni poika on horoskooppimerkiltään Rapu, mutta millaisia Ravut tavanomaisesti ovat luonteeltaan?

Kahdeksan tuntia kestäneen synnytyksen päätteeksi pikkuprinssi saapui maailmaan viime hetkellä syntyäkseen Ravuksi – jos pienokainen olisi syntynyt vain hieman myöhemmin, olisi hän ollut horoskoopiltaan Leijona. Myös pienokaisen isä prinssi William on horoskooppimerkiltään Rapu.

Herkkää ja kunnianhimoista Rapua ohjaavat tunteet

Rapu (21.6.–22.7.) on yksi eläinradan herkimmistä merkeistä. Ravut ovat tavallisesti hyvin intuitiivisia, mutta etenkin herkkiä ja tunteellisia. Myös kunnianhimoisuus on erityisen voimakas piirre Ravuilla. Ravut suhtautuvat omistautuneesti niin perheeseen kuin työhön. Objektiivisuus on Ravun heikkous.

Rapu pitää kotia, lapsuutta, perhettä ja niiden tuomaa turvallisuuden tunnetta erityisen tärkeinä. Ravun kumppanin täytyykin usein tehdä suuri työ päästäkseen elämään tämän silmissä omana itsenään, eikä äidin roolin jatkajana. Rapu voi olla hyvinkin omistushaluinen ja saattaakin ottaa tiukan saksiotteen rakkaistaan. Ihmissuhteen päättyminen on Ravulle aina hyvin vaikeaa.

Ravut ovat usein myös erittäin taiteellisia: herkkyys heijastuu useilla Ravuilla taiteeseen. Rapu on usein myös taidokas kokki, koska ruoan valmistuksessa hän voi yhdistää sekä luovuutensa että hoivaamisviettinsä. Rapu on myös usein erityisen taitava musiikillisesti. Talous on Ravulla useimmiten varsin hyvässä hallinnassa.

Lue päivän horoskooppi täältä!

Lue lisää aiheesta MTV3 Viihteestä:

AVA / Heli Kuitunen

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja