Nyt saatavilla Euroopassa: alle 230 euron metallipuhelimessa sormenjälkitunnistin

Honor 5X on Huawein uusin pienellä hintalapulla varustettu älypuhelin. Laite lanseerattiin Kiinassa jo viime vuoden lokakuussa, mutta Eurooppaan tämä metallipuhelin on saapunut vasta nyt.

Huawei on nyt alkanut myymään Honor 5X:ää Euroopassa oman verkkokauppansa kautta. Puhelimen hinta on 229,99 euroa, eli uutuus pitää suunnilleen Honor 4X:n hintatason. Tällä hetkellä Huawei-kaupassa on kuitenkin tarjous, jonka avulla Honor 5X:n voi napata itselleen 209,99 eurolla.

Kotimaisissa kaupoissa Honor 5X:ää ei toistaiseksi ole näkynyt, eikä meille ole omaa osastoa Huawein verkkokaupassakaan. Muiden Euroopan maiden osastoilta voi kuitenkin tilata puhelinta laajemmin Eurooppaan noin 30 euron postikuluja vastaan.

Honor 5X on 5,5-tuumainen metallikuoriin verhottu älypuhelin, jonka takapuolelta löytyy nopeaksi kehuttu sormenjälkitunnistin ja 13 megapikselin kamera. Laitteen sisuksissa taas piilee Snapdragon 616 -järjestelmäpiiri, kaksi gigatavua RAM-muistia, 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja muistikorttipaikka.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja