Hollywood-tähti Milla Jovovich odottaa kolmatta lastaan – edellinen raskaus päättyi traagisesti

Milla Jovovich on jälleen raskaana. 

Resident Evil -elokuvista tuttu näyttelijä Milla Jovovich, 43, odottaa kolmatta lastaan. Hän paljasti ilouutisen Instagram-tilillään.

Jovovichilla on entuudestaan kaksi tytärtä, 11-vuotias Ever ja neljävuotias Dashiel, aviomiehensä Paul W.S. Andersonin kanssa. Tuleva pienokainen on perheen kolmas tytär.

Jovovich julkaisi Instagramissa kuvan jo pyöristyneestä vatsastaan. Kuvan yhteydessä hän kertoo alkuraskauden olleen jännittävää aikaa.

– Sen jälkeen, kun 13 viikkoa sitten sain tietää olevani raskaana, tunteeni vaihtelivat täydestä ilosta totaaliseen kauhuun. Ikäni ja edellisen raskauden menettämisen vuoksi en halunnut kiintyä mahdolliseen vauvaan liian nopeasti. Viime kuukaudet olemme eläneet kuin tulisilla hiilillä odottaen suurta määrää testituloksia ja viettäneet suurimman osan ajastamme lääkärissä. Onneksi kaikki on hyvin ja saimme tietää, että meitä on siunattu jälleen yhdellä tytöllä.

Vain muutama kuukausi sitten Jovovich paljasti, että hänen edellinen raskautensa jouduttiin keskeyttämään terveyssyistä. Hätäabortti tehtiin kaksi vuotta sitten, kun hän oli neljännellä kuulla raskaana.

– Se oli yksi kammottavimmista kokemistani asioista. Näen siitä yhä painajaisia. Olin yksin ja avuton, hän kertoi.

Jovovich kertoi traumaattisen kokemuksen ajaneen hänet syvään masennukseen. Hän piti taukoa uraltaan ja keskittyi huolehtimaan itsestään. Lopulta masennus hellitti ilman lääkitystä.

– Onneksi löysin tieni ulos henkilökohtaisesta helvetistäni ilman lääkkeitä, mutta kannan kuolemaani asti mukanani muistoa siitä, mitä kävin läpi ja mitä menetin.

Lähteet: People, E! Online

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja