Kim Kardashianin raskausaika oli tuskien taival – lisäkiloja ja sietämätöntä kipua

Seurapiiritähti Kim Kardashianin raskaus ei edennyt täysin ongelmitta. Nyt kaunotar on kuitenkin pienen poikalapsen onnellinen äiti. 

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian synnytti toisen lapsensa lauantaina, New Yorkissa. Kardashianista tuli toistamiseen äiti ja hän tiedotti ilouutisesta lauantai-iltana Suomen aikaa muun muassa nettisivullaan ja sosiaalisessa mediassa.

Vuosi sitten Kim Kardashian, 34, yritti epätoivoisesti toista lasta räppärimiehensä Kanye Westin, 37, kanssa. Parin esikoistytär North syntyi kesällä 2013.

Kimin ensimmäinen raskaus ei sujunut ongelmitta, sillä hänen istukkansa kasvoi kiinni kohtuun. Pelkona oli, että seuraavan raskauden aikana istukka tulisi kiinnittymään siihen samaan koloon.

Peloista huolimatta pariskunta jatkoi toisen lapsen yrittämistä. Toukokuussa ilouutinen saavutti mediat ympäri maailman. Kim ilmoitti odottavansa toista lastaan Kanye Westin kanssa.

– Sain juuri verikokeen tulokset ja olen raskaana, Kim totesi sisarelleen Khloelle E! Rikkaat Kardashianit -sarjan jaksossa.

Raskaudestaan onnellinen Kardashian on kertonut, että raskausaika oli hänen elämänsä rankimpia kokemuksia. 

Lokakuussa Kardashian kuvaili kotisivuillaan, ettei raskaus ole hänen juttunsa.

– Minulle raskausaika on elämäni kauhein kokemus! LOL! En nauti hetkestäkään, enkä ymmärrä ihmisiä jotka nauttivat. En tunne oloani seksikkääksi – olen epävarma ja suurimman osaa aikaa tunnen oloni iljettäväksi, tähti kirjoitti.

Marraskuussa Kim kertoi Twitter-tilillään, että hän on kerännyt 23 kiloa ylimääräistä. 

– Ok, olen kerännyt 23 kiloa ylimääräistä ja vielä kuusi viikkoa jäljellä raskautta, nainen kirjoitti 37,3 miljoonalle seuraajalleen. 

Aivan raskauden loppuvaiheilla Kim Kardashian sai tietää, että vauva on kääntynyt väärin päin kohdussa.

Nainen kertoi, että hän on yrittänyt joogaa, jääpaloja ja jopa pää alaspäin seisomista päivittäin vartin ajan, jotta saisi vauvan kääntymään oikein päin.

– Lapsen kääntäminen mahassa ilman lääkehoitoa oli varmasti kivuliaampaa kuin itse synnyttäminen, mutta se toimi, Kim kertoi. 

Lähde: People

Kardashianit AVAlla maanantaisin kello 21!

Lue myös:

    Uusimmat