Hollywood-tähden hääkuva aiheuttaa pahennusta – kommenttikentässä kummastellaan sanavalintaa

Hollywood-näyttelijä Chris Pratt ja Katherine Schwarzenegger avioituivat viikonloppuna. Miehen valitsema teksti hääkuvan yhteydessä aiheuttaa närkästystä sosiaalisessa mediassa.

Avengers-tähti Chris Pratt ja Katherine Schwarzenegger menivät viikonloppuna naimisiin Kaliforniassa.

Katherine on toimintatähti Arnold Schwarzeneggerin vanhempi tytär. Pratt ja Katherine ovat olleet yhdessä noin vuoden ajan. Pratt oli aiemmin naimisissa näyttelijä Anna Farisinkanssa.

Ex-parilla on yhteinen 6-vuotias poika.

Pratt julkaisi upean hääkuvan Instagram-tilillään. Kuvan yhteydessä hän kirjoitti päivästään, mikä sai seuraajat närkästymään.

– Eilinen oli elämämme paras päivä! Meistä tuli mies ja vaimo Jumalan, perheemme ja rakkaidemme edessä, Pratt hekumoi julkaisussa.

Miehen Instagram-seuraajat ihmettelivät tähden sanavalintaa ex-vaimon ja lapsen vuoksi.

– Tämä pahoittaa mieltäni. Miten voi sanoa, että kyseessä on elämän paras päivä, kun sinä olet ollut aikaisemmin naimisissa ja sinulla on lapsi? Entä ne päivät? Seuraaja ihmettelee.

– Sanat vihjaavat, että ne toiset päivät eivät olleet yhtä tärkeitä, vaikka aikaa onkin kulunut, Instagramissa kirjoitetaan.

Eräs fani kirjoittaa kärkkäämpään sävyyn.

– Se on paras päiväsi, kunnes menet taas seuraavan kerran naimisiin.

39-vuotias Pratt tunnetaan parhaiten rooleistaan kulttisarjassa Puisto-osasto sekä Guardians of the Galaxy ja Avengers -elokuvista, joissa hän esittää Starlord-hahmoa.

Lue myös:

    Uusimmat