Hollywood-legenda Michael Douglas avoimena poikansa huumehelvetistä: ”Se oli painajainen”

Näyttelijä Michael Douglasin esikoinen päätyi vuosiksi vankilaan huumausainerikosten vuoksi. Douglas on itsekin kamppaillut päihdeongelmien kanssa.

Oscar-palkittu näyttelijä Michael Douglas, 73, kertoo Radio Timesin haastattelussa esikoisensa Cameron Douglasin, 39, vaikeasta menneisyydestä.

Cameron joutui vankilaan vuonna 2010, kun hänet tuomittiin heroiinin hallussapidosta ja metamfetamiinin myymisestä. Cameron tuomittiin viideksi vuodeksi vankeuteen, mutta tuomiota pidennettiin, kun hän myönsi salakuljettaneensa huumeita vankilaan. 

Lopulta Cameron istui tuomiotaan lähes seitsemän vuoden ajan ja vapautui vasta elokuussa 2016.

– Se oli painajainen. Se oli stressaavaa kaikille asianosaisille, todella kivuliasta ja vaikeaa, Michael Douglas kuvailee.

Nyt vaikeudet ovat kuitenkin takanapäin. Vapautumisensa jälkeen Cameron on saattanut maailmaan pienen tyttären ja elää tasapainoista elämää. Myös tuore isoisä uhkuu perheonnea.

– Vanhin poikani näyttelee ja teki minusta isoisän. Se on hienoa, olen todella iloinen siitä.

Michael Douglasilla on myös kaksi nuorempaa lasta puolisonsa, näyttelijäkollega Catherine Zeta-Jonesin kanssa.

Douglas on itsekin kamppaillut päihdeongelmien kanssa. Hän oli 30 päivää kestävässä vieroitusohjelmassa alkoholi- ja lääkeriippuvuuden vuoksi vuonna 1992 . Samana vuonna ilmestyi yksi hänen tunnetuimmista elokuvistaan, Basic Instinct.  

Lue myös:

    Uusimmat