Hoksaatko kuvasta, missä mättää? Kengät aiheuttivat kipua koko illan – nainen tajusi vasta seuraavana päivänä koomisen mokansa

Koko illan kipeistä jaloistaan valittaneen naisen olisi kannattanut vilkaista alas hieman aiemmin. Syy kivuille oli nimittäin yllättävän selkeä.

Skotlantilainen Ayleigh McGhee valitti koko illan, ettei voinut kävellä piikkikorkokengissään. Vasta seuraavana päivänä nainen tajusi, miksi käveleminen oli ollut niin haasteellista, kertoo The Sun.

Huomaatko itse, mikä Ayleigh'n jakamassa kuvassa on pielessä?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Seuraavana päivänä Ayleigh nimittäin ymmärsi, että korolliset kengät olivat olleet koko illan väärissä jaloissa.

– En ollut humalassa ennen kuin laitoin kengät jalkaan, mutta olin juonut paljon vodkaa ennen kuin lähdin, joten en huomannut [mikä oli vialla]. Käytän yleensäkin korkeita korkoja, mutta nämä olivat epämukavammat kuin yleensä, Ayleigh kertoi Yahoo-sivustolle.

"Iso ero naisten ja miesten välillä"

Ayleigh'n ystävä Georgia Henry päätti jakaa kaverinsa mokan muillekin Twitter-tilillään. 

– Ayleigh oikeasti valitti koko illan sanoen, ettei voinut kävellä kengissään vain tajutakseen tänä aamuna, että hän piti niitä väärissä jaloissa. Tämä tyttö..., Georgia twiittasi.

Twiitillä on jo yli 33 000 tykkäystä ja se keräsi monia huvittuneita kommentteja.

– Tässä on iso ero naisten ja miesten välillä. Naiset luulevat, että heidän täytyy kestää tämä muodin vuoksi, miehet eivät koskaan lähtisi kodista jossain noin epämukavassa, totesi Twitter-käyttäjä Deja Vu.

– Näkisin itseni tekemässä näin, totesi toinen käyttäjä.

– Kunnon sankari, kun taisteli koko illan, kehui kolmas.

Eräs käyttäjä huomautti, että ongelma olisi voinut olla samanlainen, vaikka kengät olisivatkin olleet oikeissa jaloissa:

– En aio valehdella, minulla oli nämä kengät, ja ne murskasivat jalkani, ne olivat kamalat.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: The Sun, YahooTwitter

Lue myös:

    Uusimmat